Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta za BH Fudbal! Još uvijek nemamo niti jedan stabilan klub, klub sa istorijom, Sarajevo je na najboljem putu ... ali samo jedan stabilan klub neće podići kvalitet lige.
Svaki sportski kolektiv, u BiH a pogotovo fudbalski klubovi su bure bez dna... Azmir je pametan čovjek... on je unaprijed Halalio to što je halalio... i sam kaže da neće tražiti nazad... koliko vidim on je razočaran brzinom i impresioniran spremnošću određenih ljudi u trošenju i razbacivanju novca. To smo mi.... ništa čudno. Koliko je on sam uložio u slobodu.... da su pametni, moglo je potrajati 10-tak godina..
Kad te strasni Željo poljulja
Za sve je kriv onaj Sadikovic nesreca, kad se s njim druzis duze ne mozes se godinama rijesit (tipicnog tuzlanskog) pesimizma i beznadja.
sve ce ti mahala oprostiti, samo uspjeh NIKADA! Digo Slobodu na noge sam protiv svih, ali kako pomoci onima koji sami sebe ne vole,koji prizeljkivaju svoj poraz (ko neki "navijaci" protiv Velsa i Belgije),Husic dok je vratio Slobodu u 1.ligu postao je omrazen(ono:ma ko sad yebe,sad nam ne trebas),tako i Pape,cim smo se plasirali u Brazil nekima je odmah posto neprijatelj br.1.
ne birkaj papeta u ovu pricu, nit uspjesan nit hoce para dat
SDA ce unistiti sve u ovoj zemlji
druga ligaa drugaa liga smijuu vam seee svi,,,svjessniii niste da cete se opett vratitiiii
Ni prva liga nije kao što je nekad bila i prva liga se mjeri s drugom jbg....
znas li ti da je asim brkan u tuzli?:) promijeni ono b u k pa da te razumijemo bolje:)
Tako je to čim nešto radiš bilo za politiku,za nogomet čim vide da ti dižeš klub iz pepela odmah te smaknu jer oni vole da te pare sebi pokupe. Tako isto i za politiku čim vide da si uspješan da ćeš neradnike pohapsiti/dati otkaz odma na tebe nasrcu i govore svašta.