Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jasta je neg namjerno Ibro majorizira krvate hahaha lol bolje mu je nek se ne buni da ga Ibrahim beg nebi dokrajcio xD
mislimda imaju ljudi za to da osude dali je ili nije najmerno. A ko misli ibru srusiti ovako mu se dogodi, nije on prvi sto je ovako lezo :)
kad je cigo mastao da kupi konja i da ga jase dok ga ne satareTO I OVAJ RADI SAMO DIVLJA OD KAKO SE HLJEBA NAJEO,FUKARA CIGANSKA KAD SE NAZDERE SAMO UNISTAVA SVE I SVAKOGA I NIJE MU TO PRVI PUT DA SE IZIVLJAVA PSIHOPATA NA NEKOM IGRACU.GURBETI NIKADA NISU ZNALI STA JE LJUDSKOST,DA SU ZNALI NEBI BILI GURBETI TJ.CIGANI,ZNA SE TACNO U KOJOJ JE CERGI BIO.
Jedan od najboljih nogometaša koje sam ikada gledao,međutim da nije u glavi \"čist\" dokazao je mnogo puta.Syeban tip do kraja.
koce koga nego bosanac na bosanca.
kad se fukara najede, rezultat je zlatan (idiot) suspenzija zauvijek i nazad u ciga-niju svoju
Namjerno vidi se, on je jednom nasrnuo i na Pjanica (Roma-Milan) ima video na youtube, djubre je tesko od coeka nea sta
svecko g....
Ma ovo i nije faul,.....fotomontaža !
ibra je najbolji igrac na svijetu,niko nema ono sto on ima..gdje god dodje on je glavni. mozete mu ga popusiti za to da ne zna igrati i da nije bolji od mesija pikavca malog.ibra maestro.
IBRAHIMOVIĆ KAZU IMA CRNI POJAS EVO JA GA JAVNO IZAZIVAM,PA DA VIDI KAKO UDARA PRAVI KAJMACAR DA TI SE KOSTI RASPADNU.
e moj ibra da li ti je barbarez tu da ti opali dva tri samara nikad ti vise nebi napravio ni jedan faul a kamoli da nekog udaris nogom u glavu. BARBAREZ JE OVAKVE PIKE STALNO SAMARAO.
I ovaj drkos sebe uporedjuje sa Messijem.... cccc... Tito dragi.
fraer nije normalan nikako psihopata
Kako ne volim ovog cigana!!!
mogo Ibra i nogu polomit na koju kamencugu nagazi. :))))