Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cura na 0:28. Ime i prezime? Udaj se za mene...
Mogu li računat na vas ako nam zafali ljudi za termina?
Kad napišu "budžet od nula KM-ova" čovjek bi rekao to samo treba izači na ulicu i ako imaš puno ljubavi i entuzijazma možeš snimati promo video... a aparat koji košta recimo milju i više... to se plati entuzijazmom iili ljubavlju?
stogo obratiti paznju na 00:47 aman jarabi samo naki zmarci prodju
Draga SEMSA kako cemo, moj ti DERVIS lako cemo, pa me vodi na salas pa jebe kako znas, pa me stavi na drljacu pa me jebi ko krmacu, pa me vezi za drvo pa me jebi kao vo, pa me vezi za bravu pa me jebi ko kravu, pa me sutni preko Drine u tri pizde materine Amaaaaaaaaaaaaaan
ovo me djeluje ko ono: jahhh moja salihovice sve ti cojku ime zaboravim
:O
xaxa sta rade zenskinje..svaka cast..kakav dzeko kakav pjanic sve to boranija za ove
samo sto nisu fizicki jake i brze kao muski inace tehnicki nisu nista slabije
I kad čovjek pomisli da je sve vidio ove djevojke dođu i na prelijep način te šokiraju svojim znanjem_____SVAKA ČAST XD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)