Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
xtra dobio sam na kladionici ! YEEE 250KM ! pozdrav svima iz Prozora :)
ali Bilbao igra braco mila, sta je ono onako...
E moj seyo o kakvoj ti sreci govoris. Ljudi mogu trčati 180 minuta u istom ritmu. Razbiti njemce u trci - nemoguce do juce kad ih je bilbao narokao u zadnjih 10 minuta kad su ovi lipsali. Ova ekipa bilba-a moze (kad hoce) da naroka svaku ekipu na svijetu. Covjece 4 gola svabama na njihovom terenu - to ni Barca nije mogla Leverkusenu koji je dobro slabiji od Shalkea - Sreca nema veze sa znanjem i mogucnoscu.... Svaka cast Bielsi - skidam kapu.
http://betdojava.blogger.ba/
Bas mi je zao Salketa zasluzili su pobjedu,pored onakvih prilika,sve je sudija kriv kod onog drugog pogotka ,zar nije vidio da je igrac bilbaa gurnio,Jonsa ,u nogometu je ponekad treba imati srece a,ovaj put je Bilbao imao,a ovi sto govore da je Schalke prosjecan klub,nemaju veze s fudbalom botovi nepismeni????????
Profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 4540 u 20 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 21 290 kn, STANJE LISTIĆA: 33/71, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Lijep pozdrav i svratite na: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR
Bilbao osvaja ! Kratko i jasno !
sta pricas napaceni de.bilu ?!?!?!? Idi spavaj jadnice
cmarinho otjera raula iz reala, toliko o odnosu reala i njegovih legendi, covjek i dalje daje golove u prosjecnom salkeu, barcelona je bila i ostala institucija za real madrid
Hajmo sad ko udara k.i.t.o.m po celu novinara koji je pisao ovo PALAC GORE
bravo marku bem ti sve namazanom
Hebo Barcu, Bilbao je sad najveći hit. Stil igre Baskijaca najviše podsjeća na igru Dortmunda, možda su malo bolji tehničari.
I fotografija sa utakmice Bilbao - Valencia...i dosta dosta pravopisnih grešaka ...
U produzecima dao Bilbao gol, jeli seljacine nepismene...???
jeb0 ti danasnji fudbal kad pored \"lige prvaka\" moras cekati europsku ligu da gledas dobre utakmice