Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan je Edin decko i ne sumnjam da vec ima planove za sve moguce konbinacije.
KoMbinacije! ;)
nastavak: i Wolsburg bi do dana danasnjeg bio najveci klub u kome je Dzeko igrao (danas bi Dzeko i u Wolsburgu grijao klupu). Za pomenute budaletine sve se eto redom urotilo protiv Edina - i uprava i treneri i navijaci......i Jupiter i Mars i pingvini.... pa mu ne daju da pokaze sta zna. Bitno im je da pamte da se Dzeko nadavo nekada golova dok ga je Misimovic gadjao posred glave na 2 m od gola ili kada su mu suigraci stvarali prilike iz kojih neomenano sa 5-10 m od gola moze pucati na gol. Pa onda i golove "strasnim" ekipama poput Lichtensteina pa cak i Latvije, Litvanije i sl. A to sto je Dzeko zamjena penzioneru Lampardu i igra u prvoj postavi City-ja samo onda kada nema ko drugi igrati na mjestu 2. napadaca, to vide kao urotu protiv Dzeke.
Dobro te bolan,Dzeki ne mozes ni kopacke brisat ;)
Ne rise ti fudbaler svega ti! Zadatak svih igaca je da napadacima daju sto vise preciznih lopti da bi ovi mogli poentirati... Naravno da je Dzeko sa Misketom bio odlican tandem zato sto je Miske znao i postovao to pravilo a i zna covjek dodati loptu u pravom trenutku i na pravo mjesto.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mnogo ste jaki...Bez Dzeke,naravno.Pinka kaplje Dzeksone,ebat ih.
Gledam ovdje na forumu klix-a banirano sve sto u Dzeki ne vidi svjetsku zvijezdu. Ostala saka budaletina koje Dzeki preporucuju da ide iz City-ja i to u kakav veliki evropski klub. Te Juventus, te Atletiko, te B. Dortmund..... . Budaletine nikako da shvate da iole ozbiljan (a kamoli veliki) evropski klub ne zeli Dzeku ni ocima vidjeti, a kamoli mu ponuditi bilo kakav ugovor osim ukoliko bi trazili napadaca za klupe (veliki klubovi ga ne zele ni na klupi imati). Budaletine ne vide da Dzeko ne vlada ni osnovnom nogometnom tehnikom (lopta se od njega odbija kao od koca, pas igra mu je na nivou igraca iz kakve kantonalne lige, sporiji je od kornjace, krut je kao da ga je neko zabio u teren pa i onu loptu koju kojim slucajem uspije i ustopati izgubi cim se u blizini njega nadje kakav protivnicki igrac, sutiranje kakvog penala ili slobodnog udarca je nesto sto mu je bukvalno zabranjeno......itd.). Da ne bi ludog seika koji u zadnjem mometu ponudi onda ugovor Dzeki i Wolburg bi za
Pa ocigledno je da Pelegrini nema pojma ....... Jedva su dobili ovu tekmu ... Da nije bilo greske golmana na pocetku ne bi oni dali gola do kraja .... Svaka cast za Aston Vilu.. Momci su pokazali da se i bez velikih imena moze nadigrati klub kakav je Shiti... Zao mi je naseg Edina sto propada kao igrac u ovom vjestackom klubu?.. Daleko od toga da je on los igrac ali definitivno niie za ove lige..... Ali i oni koji jesu bolji od Dzeke ne bi mogli pokazati sta znaju sa klupe.... Da bi igrao na nivou moras igrati stalno... A Edin igra svaku trecu po 5 min ... Pa i najbolji ne bi mogli dokazati svoj talenat
sta je reci, nikako ne igra
što će ulaziti , kad sve zna ;))
Uglavnom ima dovoljno vremena da uci turski jer ce vjerovatno samo otuda moci doci kakva ponuda. Ali ovaj puta ne 12 miliona funti vec maksimalno 10-ak miliona € (a i to bi bila puna saka brade). Inace mu slijedi, ukoliko bude toliko lud pa sam odluci otici i odreci se finih para na klupi City-ja (mada mu ni klupa nije vise tu zagarantirana) kakav klub iz drugog dijela Italijanske ili mozda drugog dijela Bundeslige. Ja bih mu ipak preporucio da kontaktira Amara Osima u Kataru jer bi u Kataru u ovom momentu vjerovatno finansijski najbolje prosao, a mozda bi bio i u prvoj postavi kakvog tamnosnjeg klupa. Katar je pun para i lako ih trose.