Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u chelsea-u do kraja sedmice... a gdje ce poslije? 😂
tuzno al istinito a mi citamo, apelujem javno asmira da nam se obrati jevno i zacepi guzce novinarima lazovima
Poslije ide u United, pa ce se onda u utrku pridruzit Liverpool
jos malo pa cijeli sastav bosne na klupi hehe
vehabija
http://www.prevoznik.ba/index.php Prevoznik.ba je prva bosanskohercegovačka društvena mreža namijenjena putnicima. Vozači, prijavom na portal koristite maksimalno kapacitet svog vozila, ne putujete sami i naplatom od primljenih putnika znatno smanjite trošak i svog putovanja.
Ministre ne idi !
E jbg...ne valja ovo nikako...nece on Tibu na klupu garant....
Mislim da je greska sto Asmir Begovich ide iz Stokea Cityija i sto potpisuje ugovor sa Chelseajem. Ne treba pruziti Stokeu satisfakciju da se bogate na njegovom talentu. I Petr Čech je malo preuranjeno napustio Chelsea, vjerovatno krivicom Josea Mourinhoea. Da je zamijenio Davida de Geea u Manchesteru Unitedu mozda bi nekada zaigrao u playoffu Championshipa Barclayeove Premier Lague.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ako sam ikad i u jedan transver sumnjao po pitanju nasih igraca U ovaj sumnjam ,nevjerujemm i boga molimda nije istina Begovic zasluzuje vise od rezervnog golmana
Kardinalna greska.
Jel to Murinjo organizuje Iftar? Ne znam, samo pitam, inace nisam normalan.
Sretno kralju
Ma ja nek sjedi na klupi nek i on ispane iz forme
On svako tri dana mijenja klub. Ne bih se iznenadio da ostane gdje jeste. twitter.com/mikrozadatak
Ovaj klix je obavio vise transfera nego li sve ostale novine i sajtovi zajedno
fino.. Chelsea ali na klupi.... ako se ne izbori za glavnog golmana, nece biti od njega nista