Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaš šta Bega, kad tebe vidim drago mi je što sam bosanac ;) Svaka čast ljudino.
Sve najbolje ti želim u životu !
Ljudina, kratko jasno.
Konačno lijepa vijest, neka se i drugi ugledaju na tog plemenitog momka.
Za sve pohvale!
Zato volim ovu zemlju,zbog ovakvih.
Legendaaa
Svaka cast.
Bravo Bega bravo .. svaka cast majtore ovo je stvarno velika stvar za malisane! Da ti Bog podari dobro zdravlje i uspjeh, gdje god krenuo.
Zmajevi vi ste najbolji predstavnici ove države koja je ona ikad imala, prije svega LJUDI pa onda IGRAČINE!!! VI STE PONOS DRŽAVE!!!
Begovicu ti malo malo osnivas fondacije pa koja ti je ovo :D klik je bar 4 puta objavio da osnivas :D
ovo isto je osnovao i messi prije nekoliko godina :)
https://www.facebook.com/FundacionLeoMessi
*** te mesi a ti njega
SVAKA TI CAST I DA JOS MNOGO GODINA U ZDRAVLJU I SRECI POMAZES DJECI. OVA DIVNA GESTA TREBA DA SLUZI KAO PRIMER MNOGIM TVOJIM SUNARODNJACIMA KOJI NA KRAJNJE BRUTALAN NACIN ISKORISTAVAJU POSEBICE DJEVOJCICE KAO PREDMAT TRGOVINE I UGOVORENIH BRAKOVA MIMO NJIHOVE VOLJE.
Možeš ti pomagat ljudima i bez fondacije, ali haj nek se ozvaniče radovi i uslika gospoda.
ljubi ga majka kako priča engleskii
U tebi živi duša bosanska...
@torente Nisam mislila na dio zemlje koji pripada Bosni, nego općenito duša bosanska...pojam koji je nezamjenjiv. Malo je teže reći duša bosanskohercegovačka, a svakako da svoju državu doživljavam kao Bosnu I Hercegovinu...jedna bez druge, ne bi činile to što čine ;)
Beg i dingospo pravi !