Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to ti ja zaradim za: 550 : 1,95=282 150.000 : 282 = 531 531 : 12 = 44 44 godine
Kad mu se Amra useljava?
Kako se igraju milionima eura kao da su secerlame....
Taj transfermarke je totalna glupost , cuj dzeko 20 miliona , Roma daje 20 City trazi 28 miliona , Pjanic 26 , ma daj Roma moze uzet 40 miliona za njega sigurno. Pa Betraloci je 20 bio anonimus iz Genove
Placeniji je Amar , dostavljac iz Eco Time
Uhhh kakvog sada konja moze priustiti zeni! Aman aman!!
Jedini gospodin među ovim guračima lopte ...!!!
sama pojava mi vrijedi ti para dugo bosna necr imati takvog gospodina mesa daj mu traku rahmeti sviju
Tako je Asmire. A onaj kokuz Dzeko ni kuce u Dubrovniku nema
dva najbolje plaćena bosanska nogometasa sjede na klupi, koliko bi tek dobivali da su u pocetnom sastavu
Kliks procita necij komentar i od toga napravi vjest bez ikakve provjere -.-
Amra na aparatima.
Svaka čast Begoviću ali zarađivati sedmično 150.000 € no coment
Serete kvake. Dzeko ima trenutno nesto malo iznad 5 milona eura godisnje bruto (provjereno; i ovo je za vise od 3 miliona eura manje vec u njegovom prvom ugovoru), a Asmir bi trebao imati ravno 5 miliona eura godisnje. Dzeko je i bice vjerni i stalni grijac klupe u City-ju, a Asmir bi ponekad mogao i na gol stati. Jos samo da i na treninzima mogu sjediti na klupi, sreci im ne bi bilo kraja.
Nije ovo tacan podatak. Nema veze s mozgom. Po ovome bi bio jedan od najplacenijih igraca Chelsea (top 5), sto nema logike.
Gledaj ih sto lupaju minuse, a nemaju argumenta ni izvora za ovo.
Ovo je tacno samo sto su nasi novinari napisali u eurima da bi bila veca cifra jer se u UK racunaju funte primjerice Hazard ti zaradjuje preko 300.000 Eura :)
platini gdje je financijski fair play?mafijaska igra zvana nogomet je pustila doboko korijenje,lazi,prevare,kladionice a idiota koji sline za svojim idolima nikad vise nije bilo