Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast,mislim da je najbolji golman koji je igro za bih
aa majstora nema sta, imamo golmana za narednih 10 godina
Kakav Boga vam... pa jeste normalni...Pletikosa je za njeg Modric jbt. Da ne spominjem koga drugog.
Ja sam tvoje sve zensko u familiji nabio to ce ti potvrditi one same a ti mrs u 24 % primitivnog ,zaostalog Balistana ! Vidis tvoj komentar potvrdjuje ono sto rekoh u svom komentaru , samo zato sto je mujkos dizete ga u "nebesa " a golman je prosjecan da je dobar pravo kao sto tvrdite zaso ne brani u nekom velikom klubu >?
@Tvrdim da ti ja nabijam najbolje baku i mamu medju 2-ije stative ako je begovic prosjecan...mrs' u srbistan!
Ja Tvrdim da si gotivis ovog golmana samo zato sto je slinamu samo da ti kazem u Bundes ligi nema sanse da brani svi prvoligasi imaju bolje golmane nego sto je on ! Begovic je prosjecan golman i nista vise ali zato sto je muslic dizete ga u " Nebesa " eto tako"strucnjak " hala i kanala ...jeli jasno ili trba crtati !?
Samo se sjetite da je malo falilo da izgubimo ovog covjeka zbog nonsalantnosti i neporofesionalnosti ljudi iz saveza. Mozemo se nogom u dupe udarat' sto nam stoji izmedju stativa.
Za "--ö--": Ti si ili telac za fudbal ili si pravo iskopleksiran tip !!!
@Torossidis sve je meni jasno al vidi i da dodjemo do gola moras napraviti 300 prilika da bi jedna na srecu usla a ne smije nas puno ici gore jer Mujdza moze prenijeti loptu do naseg 16erca za 15tak sekundi a opet ako nas ne ide puno ne mogu 2 covjeka kroz 6ericu nikako kud ona FIFA namjesta onom portugalu prosli bi mi njih ne bi nam bio prvi put al stela ce nas ubit ko i BiH prije par godina
A Boze kako ce nasi napadaci a i mi na prekidima nikako
Takvih kao Begovic ima na "pasija preskakala " prosjecan golman ,nista posebno stvarno ste neobjektivni i pristrasni ! "
dobar ovaj begovic golman pravo
Kolijevka nogometa je Kina prije 5000 godina. Kolijevka MODERNOG nogometa je Engleska, glupane iz klixa.
yebo te commi, vodi ga kuci kad si toliko opterecen njime
Macka!!!