Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se hoce vise zavrsit' ovo oko Bale-a Doso na raspust pocela prica o Bale-u,evo krenut cu u skolu jos se nije zavrsila euforija... Ocito da Bale ide stopama Modrica :)
da hoce s Bozijom pomocu prec' vise da i mi malo odahnemo ..
Cijena mu opada ko meni novac kada pocnem da se kladim HAHAH. MARCA samo tvrdi ovo, ono da je prodat za 100mil., pa 91mil., pa 84... NA kraju ce ili ostati u Totenhemu ili biti podjcjenjen igrac.
A to ko neki igrač, jel? Ma mlađa kopija Cristine, treba im da im dresove prodaje.
Bem ti više i Bale-a da hoće više završiti ta priča oko njega pa nek igra i u Đerzelezu :-)
Ma znao sam ja da od početka Ronaldo blokira transfer . Gdje će biti neko skuplji od njega :)
Očekujem naslov Real nikad nije bio zainteresovan za Balea....samo smo vas zajebavali kao i sa malim Halilovićem. Do čitanja, Vaš Klix.
i sta sad???
Spasti ce to i na 50 miliona kako je krenulo,prodaje se vec evo godinu.Samo nas terorisu sa njime dzaba!
otkud sad 84 miliona kad im je do juce malo bilo 100 milona
Dali im 84 i još nešto s profila
Upravo na ovom transferu se vidi sva draž novinarskog bombanja... krenulo je od "senzacionalnog" transfera od 100 mil. €, onda 99 mil. €, pa sam juče pročit'o na onom goal.com da je u pitanju 94 mil. €, a sad ovaj AS plasira priču o 84 mil. €. Nek ga kupe pa završe sa ovom pompom il nek ga odj... Na kraju će ispast da će ga Real uzet samo da začepi više usta novinarima jer nije da im je baš prijeko potreban ...
pa kupite ga ili prodajte vise , *** vas baloo ... i postedite nas ovi informacija ...hoce nece hoce nece ... nece hoce ....*** vas Bale da vas ***
Pa Ronaldo nema sta bit ljubomoran, mislim da bi svako pozelio biti na njegovom mjestu ima sve :) Bale je obican igrac. Ronaldo nije!
jesul poceli ponovo sklapati binu za prezentaciju doticnog ??? .. jer jucer sam citao da je rasklapaju majke mi smarate vise .. .ka da je to jedini transfer nema vise -_-
Dobro receno. Kada gledam neku utakmicu kaze komentator ovaj dosao iz tog i tog kluba... hahaha zacudim se kako nisam cuo covjece. Otkud on... naravno prateci klix i ove nase kvazi "portale" jednostavno zatupis.
Zamisite da balle ne predje....mslms jos par sati i kraj...