Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@ shrek to što si ti polupismen nije moj problem spomenuo sam samo 2 eng. kluba i to stoji da nisu potrošili više para od milana i da su u većim dugovima, a ti spominješ city kojeg niko ni spomeno nije
ma normala ba u arsenal, gdjes drugo
Dodji u Arsenal molim te!!! Džekson bi se uklopio za sekundu u ekipu!
Dzeko ce na kraju zavrsiti u Partizanu (Beograd) ili Dinamu (Zagreb).
Arsenal uopce nije u dugovima. Taj je klub zanjih desetak godina u vrhu evropskog fudbala, a potrosio je neuporedivo manje novaca u usporedbi sa ostalim velikim evropskim klubovima. I uz to izgradili stadion vrhunskog standarda. Dzeko u Arsenalu...mozda i to bi i za njega i Arsenal bio pun pogodak. Ali Wenger je stisnut kod kupovine, a Dz. cijena je trenutno valjda 40-4o-tak miliona eura.
Ma jest potrosio milan da vrati dugove,,koga j to doveo ko pojacanje,.Oo malog Huntelu...Vala su se pojcali..Catani nemogu gola da daju do 93min..
a kakva je to izvala, cuj nijedan engleski klup nije potrosio nu upola ko milan, pa englezi svake godine ubjedljivo najvise potrose na pojacanje, pa samo man city je potrosio 125 miliona, milan ne znam je li ovih 25 potrosio.
Kako bi Dzeko dobro sjeo u Arsenal. Oni pedercici mu samo trebaju dodavati lopte.
@ fuki i arsenal i manutd su u vecim dugovima od milana, a milan je ove sezone potrosio vise i od jednog i drugog engleskog kluba
Samo nek on ide u Man UTD.Cika Alex ce njemu naci mjesto i citavu igru tima ce podrediti njemu.On bi mislim u Man UTD dozivio svoj procvat.Milan nije za tebe Dzeko.To je klub u dugovima a to se vidi po tome ko igra i da nije bilo nikakvih pojacanja.Sto imas imas pa eto hajde probaj nesto sa ovim kadrom.
I ja bih volio vidjeti Dzeku u Engleskoj. Tamo bi jos vise buknuo. Italija bi ga smorila, nema tamo hajra za napadace. Vidjeli smo sta je bilo sa Ronaldom, sa Henrijem, Trezegeom, ev i Diego u juvetu nista posebno. Ili u Eng ili u Spa nista drugo!
ili u Arsenal ili u Man.UTD ... nek ne ide u Italiju, u upropali Milan
Arsen Lupiga