Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u kesu,,nece u vrecii
Ne vjerujem da će Real biti spreman za tu cifru, iako su te pare dali za nešto starijeg (od Cesca) Kaku... ima Real dobru veznu...Özil je još mlađi od Fabregasa...a tu su spomenuti Kaka, Lass, Xabi Alonso, Khedira, Canales, Pedro Leon, Di Maria, Granero itd. Mislim da su trenutno samo dva tima spremna dati ovolike pare za Fabregasa...Manchester City i Chelsea. Čim je Wenger počeo da spominje cifre...papa! Vidim ga u plavom dresu...ali onom tamno plavom...
bla
Moze li na lizing?
mogu ga kupit za kilu rize
Neće u kešu neg\' u nafti pola, pola u zlatu.
Fudbal jest lijepa igra, ali se preseravaju sa ovim milionima eura.
GOOOOOOOOOOOOOOOL dzeko dao goooool
\'ta ce fabregas ja mu kroz noge probacivo
Bogami, ovo koliko traze ne moze stati u kesu nego samo u vrecu :D nisu dobri u glavu sekunde :D barci doduse sad ne treba, ima veznjaka na izvoz, al\' vala nek\' ne ide ni u real :) neka nama xavija u blaugrani jos koju godinu, pa onda razmisljat o tome ko bi ga mogao mijenjati (thiago, ibi..) visca barca!! :)