Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nidje veze.. a onaj odron od Gladbacha za 12 miliona evra. pfuj..
taj odron je drugi najbolji golman njemacke. i imao je jos godinu dana ugovora vise on vrijedi od 12 m. mislim slazem se da i begovic vrijedi mnogo vise od 10 miliona ali ne potcjenjuj ter segena koji sa 22 godine ide na svijetsko iako u njemackoj barem imaju 5-6 vrhunskih golmana.
begovic je top golman,al ne mozes bas reci da je onaj iz gladbaha odron
Poznavajuci Wengera mislim da ce ipak pokusati dovesti nekog talentovanog mladog golmana i Francuske lige , besplatno naravno .
aBd, to bi bilo odlično :)
tu se zna ko bi bio prvi golman.....
Hercegovac ! Trebinjac ! Ne damo ga ispod 20 !!! E tako !
Malo je to bolan,vrijedi duplo vise Asmir.
Po meni Asmir je bolji i od Sczeznija i od Fabianskog i od Viviana. I bilo bi vrijeme da ode iz Stokea u klub koji igra Ligu Prvaka redovno. Najvise bi volio da ode u Schalke, tamo bi bio cisti broj jedan i igrao bi narednih 10 godina ligu prvaka konstantno, plus bi klub dobio na kvaliteti i mogli bi se nositi sa Bayernom i BVB-om u bliskoj buducnosti kad bi uspjeli zadrzati sve igrace. Odlicna ekipa sa Kolasincem, Boatengom, Huntelarom, Draxlerom, Papadopulosem i ostalima, ekipa sa jako puno potencijala. :)
sasvim prosecan golmancic,realna cena do milion...ni evro vise
Kragujevac - Transfermarkt.de je prava adresa ...
nije da se krijem,banovali me pod tim imenom....transfermarkt pogadja kao prstom u.....realno je do milion evra i nista vise....a najrealnije oko 800 000
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Veliki golman, covjek i humanitarac!!!
E , jedino ako ce Bega pristati da se "bori" za prvu postavu .... Cista glupost ...
Najbolji golman u EPL s obzirom na odbranu koja stoji ispred njega,neki ce reci Cech,neki De Gea,Hart ali ispred stoji odbrana sigurno duplo ako ne i vise bolja od Asmirove iako su Huth i Shawcross dobri igraci ali ovo je pljacka za 10 mil ovog igraca dobiti to je kao da si dobio na lutriji ali bolje mu je da ostane ili prede u neki drugi klub gdje ce biti prvi golman jer ovo konkurencija sve se moze promijeniti kad dode u klub i onda da bude u milosti i nemilosti Wengera.A Begovic je kompletniji golman od Sceznya.
SLOBODA SAMPION OOOOOOOOO
Begovic respekt.
Za sigurnost medju stativama kakvu garantuje Asmir, 10 miliona je malo. To u Stoke-u znaju, i tesko ce ga dati za taj novac. Nadam se ipak pozitivnom ishodu. Vrijeme je da Asmir zaigra za tim u rangu sa svojom klasom.
ako se desi to ce biti jos jedna Vengerova promasena investicija
hahahaha nabijem te takvog zavidnog
xaxa bas mu zavidim..brani za stoke tim za koji ti do juce nisi ni cuo..ajde begaj
Malo 10 miliona za golmana ovakvog kalibra. 15-18 je optimalna cijena...
"Wenger Begovića vidi kao idealnu konkurenciju Szczesnyju, te bi od dvojice igrača očekivao da se maksimalno trude i bore za poziciju prvog golmana u narednoj sezoni" E cuj da se bori za mjesto u timu sa ovim levatom...kakve nebuloze Vengera ili ovih nasih novinara..