Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PISTOL: JE B EM ti mamicu u usta
na sportsport.ba pise da je walcot pogodio vanjski dio mreze a denilson dobro opucao ali da je šmajhl odbranio :)
ne kaki pliz
Sve vise me podsjecaju na Juventus
Arsenal od Barcelone nebi treba izgubiti vise od 5-0 (ako shvatas). A Barcelona je sigurno najjaci tim na svijetu , ali vi svi navijaci Barcelone ste nikakve navijaci (osim 10% onih pravi) jer vama je bitno samo da navijate za najjaci klub i mislite na ste cool , a ustvari ste nikakvi navijaci i nikada necete to ni biti , niti cete shvatiti bit navijanja (u dobru i zlu). Ja cu za Arsenal navijati kada bi igrao u 4.ligi i gubio 3-0 na svom terenu , a koliko vas navijaca Barcelone moze reci isto .... uostalom pola navijaca Barcelone u BIH je prije 10 godina navijalo za Real , toliko o vjernosti ... Uostalom utakmica (dvije) su tek za mjesec-dvapa vidimo ....
arsenal ce da izbaci barcelonu.DOBRO OVO UPAMTITE.....
@ tarabe: dovedi mamu klocu da je sta nauci
Arsenal go.va.nce od kluba
JEDVA ČEKAM TEKMU ARSENAL-BARCELONA . DA IM BARCELONA MALO POKAŽE KAKO SE IGRA . NEĆE ARSENALU POMOĆ NI DA IM SE NAJAČA POSTAVA KLONIRA.PA BARSELONA SA REZERVAMA LAGANO POBJEDI RUBIN I TO U LIGI PRVAKA.A ARSENAL SE KOD KUĆE MORA VADIT PROTIV DRUGOLIGAŠA.
Mozete samo da mi pop.usite kuvac. J.bm vam majku svima pocevsi od bureka pa nadalje.
samo klocine koje veze sa loptom nemaju mogu navijat za arsenal
Wenger je vrhunski trener i svi koji fudbal prate neovisno o kladionici znaju to. Arsenal je bio duplo bolji tim (udarci prema golu 20 Arsenal , 7 Leeds) , i gledao sam utakmicu , ono sto je presudilo je izmjenjen sastav Arsenala gdje nije bilo 9 prvotimaca pa su gol postigli tek kada su Fabregas i Walcott usli u igru. Ovo nije takmicenje bez veze , vec najjace Cup takmicenje u svijetu.
Glorry Glorry LEEDS Utd. http://www.youtube.com/watch?v=DuMyUh26twQ
inace je arsenal moj omiljeni engl. klub, ali eto.. sam sam kriv kad igram na sljepacku kvotu ...
i meni :(. i ja im j... mamu loposvku. iako znam da uvijek igraju s 2 ekipom ja budala stavim na njih. opustili se mladici ko veli svakako nikada nista necemo osvojiti pa ne moram ni igrati dobro da bi usli u prvi tim. arsen wenger je pakas od trenera.