Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek upravu. He,ba,la vas vas Barca Real, Chelsea i ostala go,vn,a. Jos malo pa finansijski fairplay, pa da vidimo hoce li ti vasi klubovi imati para da dovedu igraca iz Dzibutija. Ovo me podsjeca na berzu. Svi neke bace bacaju kroz prozore, igraci zaradjuju nerealne svote a kasnije kad se skonta da svi trose vise nego sto imaju izbit ce kriza i onda Real i Barca lagano kazna 2,3 spanska liga. Isto ko sa bankama prije 3 godine.
nisam navijac arsenala, ali da je fc abramovic uvijek bio bolji od arsenala?poklopi se i suti nemoj se javno brukati ....
Sve neki navijaci i k;u.r,a\'c... @@Rusrmir: klinac ko klinac, navija za klub koji osvoji ligu sampiona (ili koji je trenutno najuspjesniji), cim city osvoji LP odma ce pola bosne biti fanovi cityja a do prosle sezone nisu ni znali da iz manchester ima kluba osim uniteda. Ja navijam za Arsenal zbog njihovog nacina igre, taman oni igrali u Coca Cola League 2. Neka mi neko nadje utakmicu kada Arsenal nije napadao i pokusavao pobjediti protivnika, cak su pokusavali napadati i kad su gubili od manchestera 7:2 s igracem manje. Chelsea i sl. se pojave s milionima uzmu talijana za managera, parkiraju autobus ispred gola i kazu osvojili LP, poserem im se na LP kad su svojim osvajanjem unazadili fudbal kao sport. Da svi onako igraju vise bi se badminton prenosio od fudbala.
u zadnjih 10 godina arsenal je u plusu 500 miliona eura samo od transfera sto znaci da je svake godine osvajao Ligu Prvaka koja iznosi izmedju 30-40 miliona eura NEBI zaradio koliko je od transfera igraca,znaci krajnji cilj je bitan samo LOVA PROFIT NIJE BITNO NA KOJI NACIN !!! Kad je to zadnji put Mancester uzeo silne novce sem ronalda za nekog igraca ?????
Vrijeme je da Seik Mansour dovede pojacanje. Zivjeli petro-dolari, a fukaro sad mrs na benzinsku i vadi zadnju kerma iz budjelara da natocite!
Ja ja ja glup si kao konj onaj pravi bosanski Chelsea je bolji tim od vas i uvijek je bio sta se pjeniš klocko kada je to istina vi nijednog europskog trofeja nemate dok je Chelsea i prije osvajanja lige prvaka imao 3 kupa kupova,plus uzivajmo gledajuci vas klosare s vrha.
20 godina Wenger pravi neku ekipu.Nadje igraca,oformi ga i proda....rezultat klub je zaradio stotine miliona,ali nije trofeje...tako je to
ko je bubuljičar iz \"redakcije\" je fan Arsenala pa redovno davi vijestima o ovom zaboravljenom klubu?
bravo momak, eto ti navijaj onda za klub ciji je jedini cilj da igraca proda u najboljoj formi, izvini ne kontam, svaki pravi klub zeli osvajati, Arsenal uz Barselonu igra trenutno najljepsi fudbal, ali svake sezone iz njega ode jedan klucan fudbaler, ti se ponasas isto kao da ti imas neke koristi od tih miliona koje Wenger dobije za igrace
neko igra za pehare,a neko je rasadnik za talente,šta misliš rooney,gdje je arsenal ovdje?Koliko je arsenal digo love na igračima poput,fabregasa,anrija,nasrija ikoga sve već,da ne brojim.Svi igraju za lovu,a pehari su malkice ispod love,za jedan stupanj.
idi jarane neces biti prvi
Place igracima jesu izmakle kontroli, ali i vama pehari svake godine izmicu, pa se vi malo zapitajte sta zelite, izgubili ste dva bitna igraca u ovom prelaznom roku, a od svih pojacanja jedino Casorla nesto vrijedi, pa vi vidite