Nogomet
5

Arsenal rekao "ne" Theu Walcottu

Totalsport
Theo Walcott
Theo Walcott
Predsjednik engleskog nogometnog Premierligaša Arsenala, Peter Hill-Wood, upozorio je javno Thea Walcotta da ne ucjenjuje klub koji ga je doveo tu gdje danas jest s previsokim zahtjevima u novom ugovoru.

Walcottu (23) sljedećeg ljeta istječe ugovor s Topnicima, te je već ovog januara u mogućnosti razgovarati s drugim zainteresiranim stranama i otići na kraju sezone bez odštete. Walcott je također javno izjavio da želi ostati na Emiratesu, ali čini se da predsjednik ne želi popustiti njegovim zahtjevima u novom ugovoru.

"Imamo svoju politiku što se visina plaća u klubu tiče i nismo je spremni mijenjati zbog jedne osobe, neovisno o kome se radilo", rekao je Hill-Wood te nastavio.

"Ponudili smo mu ugovor koji mu je očito bio neprihvatljiv i tu je kraj priče. Smatram da smo mu ponudili dosta. Njegovi ljudi i dalje razgovaraju s nama i pokušavaju koregirati ugovor, ali nemojte me pitati kad bi se sve to moglo riješiti jer zaista ne znam. Nadam se da će s vremenom doći k sebi i potpisati", rekao je pomalo ljutito predsjednik Arsenala.

"Bit će velika šteta ako ne potpiše. Međutim, plaće igračima u svijetu izmakle su svakoj kontroli. Ne želim da se isto dogodi i nama", zaključio je Hill-Wood.