Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Barci bi grijao klupu jos bar 3-4 godine. Dok se Xavi ne oprosti. Razumijem njegovu ljubav prema lubu gdje je ponikao. Ali cemu se moze nadati u Barci kada zna ko mu je konkurencija? Cak je i u reprezentaciji identicna situacija. A opet ovamo igra u velikom klubu, gdje je i kapiten. Nejasan si mi Cesc, al et.
Da hoce vala vise i otici; samo nije svjestan da koji god je igrac otisao iz Arsenala da se poslije pokajao, najbolji primjer mu je Henry koji je bio mnogo bolji igrac od njega. A u onakvoj Barceloni moze samo klupu zagrijavati.
kakav \"kapetan\" ba?
@da hoće ako se ne varam Henry nije pogriješio prelaskom u Barcelonu, htio je još koju titulu i titulu lige prvaka i to je i dobio. a što se Fabregasa tiče kao navijač Barce se nadam da neće doći u Barcelonu, imamo Thiaga, preskup je, a i već je iznevjero tim. Svi govore kako je otišao zato što ne bi dobio priliku u Barceloni, a istina je da je otišao kad je Barelona igrala u Kupu Uefa, a Arsenal bio najjača ekipa u Engleskoj!
Henry ko neki igrač, to se baš pokazalo u Barsi od čega je
Vi niste normalni,toliki komentari o onome sto vas se ne tice...Strasno..
idi u barcelonu j**o ti ona m***r vise dosado
AMIN.. Dobro dosau nazad :)
On nije kalibar za Assenal a kaomi za Farsu !
Ne vidim kako bi on mogao doći u prvih 11, čak ni Mascherano (osim sad u ulozi stopera) nije počinjao ispred Busquetsa, najvjerovatnije što je potonji španac. Slažem se u potpunosti da Wenger nije postigao gotovo ništa gradeći tim oko njega i ovih 50 mil bih objeručke prihvatio, aktovku pod pazuh i malo na pijacu, a gledajući njeogvu dosadašnju politiku, ne bi me čudilo da opet skokne do Francuske i kupi Sakhoa i nekog od ovih nadolazećih (Mvila, Moussa Sissoko, Martin, Gameiro, a čak je i Toulalan slobodan). A što se tiče Barce, neki dan pričam kako će uzeti Sancheza ili Rossija, a on mi veli da će uzeti obojicu..e, tu su onda oni kao M. City na manageru i igrači su idioti ako im je draže u Barci klupu grijati. Gledao sam malo Financial Fair Play pravila i nisam ni oko toga nešto optimističan, nije to ko NBA. Al\' se napisah...
@ excalibur Tacno je to prijatelju, ali koliko rezervisti zapravo dobijaju priliku u Barceloni? I da li je Fabregas u stanju grijati klupu 3-4 godine. Mislim da mu nije u interesu da ulazi u 85 minuti, i igra uzvratnu utakmicu 1 kola spanskog kupa protiv nekog petoligasa. Jer to su jedini trenuci kada Xavi, Messi.. nisu u timu. Sjeti se npr da je Barca dobila Shaktar 5-1 prvu utakmicu, ali su u revansu opet igrali s prvom postavom. Fabregas je fantastican igrac, i bilo bi mi zao da ode negdje gdje bi bio u drugom planu. Zato mislim da je najbolje da saceka.
Henry ti je loš primjer...jer je s Barsom osvojio ligu prvaka...što sa Arsenalom nije uspio...ali da ima primjera ima... ;)
vakat je u bio :D
najveći vengerov promašaj... dobar je igrač, ali zadnjih nekoliko godina dok je oko njega gradio ekipu ništa nije uradio. tim se ne gradi oko jedog igrača, ima ih 11. ni barselona nije samo mesi. volio bih da konačno ode
@Frkljun Ne bih se bas slozio da bi grijao klupu. Barca iduce sezone igra na 3 fronta, a na sva 3 joj je cilj da ih osovoji (2 brani). Znaci ima mali milion utakmica, i treba joj sirok igracki kadar, taman da se Fabregas ukomponuje u Barcin stil, i da dostojno zamjeni Xavija kada se ovaj oprosti.
šta će im taj, pa taj je 60 posto sezone u gipsu?