Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je ovo glupost? Arsenal oteao Fabregasa? Koja cvaka pise ove clanke?? Fabregas nije imao mjesta u Barseloni u prvom timu i zato su ga prodali i dali mu sansu da se razvija. Da su ga htjeli sigurno bi ga i imali. To sto je on kasnije postao dobar igrac je neka druga prica. Sreca njegova da je otisao, ne bi u Barseloni igrao jos ko zna koliko.
kad procitate negdje da izvjestava \"sun\" to vam ja kao kod nas da izvjestava \"express\"
lako je tudjim kurcem udarat koprive!!!samo pokupe tudju djecu i kao imaju dobru skolu,u arsenal dolaze sa 16,17,18 godina a ne 11,12,13,14 kao u barsi...
Ma ja, Wenger ce ga sacekati ispred stadiona, strpati u auto i pravac avion i Engleska....isto ko sto je i uradio sa Fabregasom. Gdje ce barsa biti krvia sto je prodala Fabregasa ?!?!
Puyol došao u Barcelonu sa 18 godina, Busquets sa 17, Fabregas sa 12 godina, Messi sa 11 tako da nemojte džabe izmišljati krađe. Ovo je tipičan \"robinhudovski\" slučaj \"otimanja\" od otimača.
\'ta ce Arsenal.........pola sastav jos nema licnu kartu.........sa beton ih Wenger uzima..i normalno kasnije prodaje malo vecim klubovima !!!!!!!!!!
OTELE SU I TEPLICE DZEKA ZELJI ....
POLOMI ČAŠE OD KRISTALA PAŠA
a portala majko moja, samo me zanima jeste l ii danas uzeli pogresne tablete
Ovako se od muhe pravi međed. kakvo ba otimanje. Pa nije lov na fudbalske talente jednosmjerna ulica pa da svi putevi vode u Barcelonu. Momak je po majci Englez i žweli da dođe u London. I gdje je tu onda otimanje. Ako hoće hoće, ako neće neće. Ni manje ni više nego tako. S tim da se pitaju i roditelji jer je maloljetan. Isto je bilo i sa Fabregasom. Wernger ga uočio ponudio dolazak u London, a on prihvatio. Barca se ljutila. M ožda i s pravom jer u Đpaniji nemogu prtpisati prof. ugovor do 17 g. života, ali ključno je bilo Fabregasovo DA. I kakvo sada tu ima otimanje. Konačno tako je i messi došao iz Argentine kao što i dan danas Barc. lovi, mahom po J. Americi talente i dovodi ih u Španiju. Usput, oni to isto rade i sa potencijalnim Arsenalovim budućim igračima. Drugim riječima vrbuju pa upali upal, ne upali nikom ništa. Idemo dalje.
ne4kad sasm navijao za njih, ali sad mi se ne sviđa njihova politika, izrabljivači pravi
ko o cemu,sa-x o stranim fudbalerima!
Ma Barca je istraumirana,sad da hoce uzet Arsenal alena avdica ovi bi se prepali :))
barsa je ciganska ekipa, tako je ljudi. oni tjeraju igrače kada ih iskoriste, otpuste ih kao zadnje klošare, sjetite se rivalda, romaria, ronaldinja, eta itd. neka ove sezone zakažu, opet čistka. kenjatori pravi.
oteo je pravi izraz za kupovinu mladog igraca bez profionalnog ugovora gdje se maticnom klubu plati samo odredjena naknada za treniranje dok maticni klub nema nikakav nacin da ga zadrzi.
hahahahahahaha \"NOVI SLUCAJ\" hahahahahahaha...