Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arsenal's uneasiness was badly concealed last night. Ashley Cole, Freddie Ljungberg and José Antonio Reyes were all in the side and curiously it felt as if Arsène Wenger needed the recently injured trio to rally round in a crisis. That should not have been the case, after the advantage of an away goal in the 1-1 draw at Stamford Bridge. However, the side were trying to recover from the defeat by [Manchester] United [FC], to ignore the insidious observation of Sir Alex Ferguson that he would not bet on them against Chelsea and to qualify for the first [UEFA] Champions League semi-final in Arsenal's history. It was all too much for them. (The Guardian) Cole nesto si mi se usutio!!!!!! Ma ja u pravu si nema se sta dodati jednostavno je to previse za njih. " "Man Utd we have the lot"
Evo Deportivo je pružio najljepšu igru u čitavoj sezoni lige prvaka i poderao Milan. Ne zna se šta je bilo bolje, da li napad ili odbrana. Svaka čast Deportivu dokazali su da nisu ništa manji i slabiji od Milana.
He he he tri ekipe sa PLAVO BIJELIM dresovima!!! Kako ste pitari? ZELJO
braaaaaavo majstori eto vam pičke milanske pa sad govorite kako milan igra lijepo.PS.šanse 3:1 da plavo bijeli osvoje LP.(DRŽAVA ŽELJO)
deportivo-milan 4:0 kao sto sam vec rekao deranje guzova.
4:0 Francisco Fran
deranje guzova
luke3:0 idemo dalje majstori
VALERON 2:0 IDEMO DALJE
pandiani 1:0 idemo dalje do 3:0
to reci stare ti da igraju ljepse od porta. imaju odbranu jaku i to im je kljuc uspjeha. sta ce kad kostakurta i maldini igraju 15 god. zajedno. jos im fali barezi, pa da budu ko '89
e golemo kako ispadose aaaaa:) haj sad mi je drago MILAN ce da odbrani titulu imaju laski posao puno vec da su tu arsenal i real!! cuj milan igra odvratan fudbal a provala god cek da zapisem ovo:)
Komentator FTV do kraja utakmice nije skužio da sa onakvim rezultatom Monaco ide dalje. Tek kada su se počeli radovati onda se počeo praviti pametan, kao majmun kada poslje 10-og puta shvati kako doći do banane. Pod hitno napraviti audiciju za nove komentatore. Što je najgore u svemu čini mi se da je tekmu prenosio S. T. koji važi za najboljeg na FTV. Jadno do bola.
jebem mater svima koji navijaju za real i zelju
DJESU TE BILE SINOC ZVIJEZDE