Nezadovoljni rezultatima
0
Arles otpustio Faruka Hadžibegića
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svugdje u svijeta kada nemas rezultata dobijes nogu, jedino kod nas kad priredis najveci debakl u historiji, doneses sesticu, na klupi sjedis ko dijete na tuti, onda ti svi nude da ostanes. safete ubleho je.bo si nas ko niko, odlazi nepismeni stvore..!
Haj idi Sandzaka ti. Ja cu ti jos platiti kartu.
Najozbiljniji kandidat da ga zamijeni je naša legenda motivator i motokultivator Safet Pape \"šestica\"Sušić.Sa sobom će dovesti i dinamičnog trkača Misimovića i ima da haraju Francuskom trećom ligom dogodine.
A sto se selektora tice to je barem jasno - samo je jedan Sergej Barbarez.
Ovaj Hadzibegic je vazda bio fudbalska krampa i trenerski KRETEN!!!
Neka sada zaposle Papeta!
Kakve veze ima Safetova igracka karijera sa trenerskom? Za Safetovu igru svako mora da mu kapu skine,to je svima jasno al nemoj mjesat kruske i jabuke. Murinjo nikad sutno loptu nije, pa je danas jedan od najbolji strucnjaka. Rezultati se gledaju,a Safet je uradio kao i drugi treneri prije njega Ja sam da sajo ostane ako ce doci neki da gradi karijeru na nama pr.Barabarez Ja bi najvise volio vidjet na klupi Vahid Halilhodžića....
sta imate protiv susica? Ibisevic nije vise isti onaj nakon povrde, Dzeko do pocetka ove sezone bio van forme, Muslimovic godinu dana nema ekipe (a odbija ponudu od nekog nizerazrednog Celtika?!), Pjanic u Lyonu vise vremena na klupi proveo nego na terenu. Salihovic malo malo jal crveni, jal povreda, Misimovic jedva da igra u svom timu, Rahimic nam bio medju najboljima kroz kvalifikacije, a on je europski prosjek, Papac nije igro. Jahic, Mravac, Medjunjanin i ostali igraju nekim patlidzan ligama, a nikad bolje nismo stajli na FIFI-noj listi. Sta je trebo susic da uradi da vas zadovolji, da osvoji euro?
Kad spomenete ime Safet Susic ustanite p.asc.ad bu.bulji.carska, evo primjer ko je pape....evo sad gledate mesija, e pa tako je pape igro, onaj igrac koji mu uzme loptu bio je faca bar deset dana.....najbolji igrac PSG-a svih vremena nedavno proglasen, a tamo je i ronaldinjo igro, a ako on ne ostane selektor tek se onda necemo nigdje plasirat, treba opet neko novi doc pa da prvih pet kola trazi ekipu pa da nam se desi albanija rumunija pa da tek onda krene....znaci stvar je jasna, ako pape ostane idemo na SP, ako ode ne idemo ko to ne konta ne voli repku...!!! nisam ga ni ja gotivio na pocetku, al mu treba jos jednu sansu dati
Safete svi njo sto si se zaljepio za klupu kad si izgubljen slucaj!
Vidjaj nasih strucnjaka, ne zna se ko bolji klub vodi :)
e moj rukvas bas ti se neda
sjetih se kad je miloš milutinović vodio reprezentaciju jugoslavije pa prvu utakmicu izgubio od škotske rezultatom 6-0. minimax mu recitovao ZA POČETAK NIJE LOŠE,MOJ MILOŠE...
Safete napolje!!! NE znas nista, i Spahic je star da igra njegovu poziciju sa 34 godine u Brazilu. Napolje obojica! Spahic je osto samo da prepordaje karte, a ti si star, gubi se! A ne odete selim se iz Bosne!
Ovaj je gori od Susica. Sjecamo se Barbareza na liberu :)