Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja konto za u15 selekciju, maksumce lafo od 23 godine
Arežina dobar nogometaš, samo mu je ponašanje i disciplina veoma loša. Nadam se da će te stavove promjeniti i napraviti neku karijeru! Sretno!
Zasto. mene ne poziva onda.
Filip je sigurno jedan od najtalentovanijih mladih igraca koje imamo. On i Ordagic su buducnost,tu je i Duljevic koji mora ostati na zemlji jer je rano poceo glumiti zvijezdu. Filipe,pamet u glavu i treniraj,Zrinjski ti je ponovo pruzio sansu a sad i reprezentacija
Ovaj momak je zaista jako dobar, sjecam ga se jos dok je igrao za mladu repku. Zna s loptom, ne boji se, nemamo mi puno takvih. I neka ga je Mesa zvao, mislim da bi se mogao dobro uklopiti, i to cak sa najboljima..
@sogandolma Talentovan igrac medjutim veoma lijen i nedisciplinovan za repke. Ima dobar sut i to je to.
"Zmajevi 3. juna u polufinalu igraju protiv Danske. Drugi polufinalni par čine Japan i Bugarska." -Ovo nam je prvo polufinale čini mi se :)
Koda mu je 15 godina
Duša slatka... #nohomo
@rarara Ne razumijem zašto Hercegovina, momak je iz Uskoplja, geografski i kantolano to je srednja Bosna !?
Valjda nisi i ti histericni sminker,kao neki u ekipi BiH !!