Sve zbog zauzete žene
91

Arda Turan slomio nos poznatom turskom pjevaču pa s pištoljem otišao u bolnicu

Klix.ba
Arda Turan (Foto: EPA-EFE)
Arda Turan (Foto: EPA-EFE)
Nogometaš Bašakšehira Arda Turan napravio je haos u jednom turskom noćnom klubu nakon što je pokušao zavesti suprugu poznatog turskog pjevača Berkayja Sahina kojeg je kasnije udario šakom u glavu.

Prema pisanju turskih medija, Turan je u noćni klub stigao u vidno alkoholiziranom stanju, a takav je pokušao zavesti suprugu poznatog pjevača Berkayja Sahina koji se nalazio nedaleko od mjesta događaja.

Sahin je pozvao Ardu da razgovaraju ispred kluba, ali ga je ovaj bivši nogometaš Atletico Madrida i Barcelone udario šakom u glavu te mu je slomio nos, zbog čega je ovaj pjevač četiri sata bio na operaciji.

Turan je nakon toga s pištoljem došao u bolnicu te je tražio od ovog pjevača da ga ubije, izvinjavao se i govorio kako nije znao da mu je to supruga.

"Došao je s pištoljem i govorio mi da ga ubijem. Izvinjavao se, kazao mi je kako nije znao da je to moja žena, a on mi je otkrila da joj je Turan dotakao ruku i priznao da je lijepa. Pokušao ju je zavesti, a kada sam shvatio šta radi, prišao sam mu i pozvao ga da razgovaramo kao muškarci. Nakon toga me udario, slomio mi je nos i operacija je trajala četiri sada", kazao je Berkay.

Supruga ovog pjevača otkrila je da je Arda ipak znao o kome se radi te da joj je rekao da bi bio s njom da nije udata.

"Arda mi je prišao, dohvatio je moju ruku i rekao da sam lijepa. Rekao mi je da bi bio sa mnom da nisam udata, a kada sam ga pitala šta mu je, Berkay je čuo razgovor i rekao mi je da idem kući. Nakon toga ga je udario", ispričala je Ada Sahin.

U kompletnoj situaciji možda i najčudnije zvuči to da je Arda Turan već dugo vremena oženjen, a da je njegova supruga u osmom mjesecu trudnoće. Kako će ona reagovati na ovakvo njegovo ponašanje, ostaje da se vidi.