Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda Arda Turan, igračina za 10.
centralisticka parazitska govna. od njih je gori jedino smrdljivi real koji ipak ima vise vlasti.
Pa ova španska liga i sudije u španije više postali smiješni! U šta se ova liga pretvara a imaju jedne od najboljih ekipa u svijetu!
u engleskoj nebi vise obuo kopacke sigurno
Gledao sam utakmicu i pomocni sudija je morao da signalizira faul, ali nije! Medzutim, gledao sam sinoc Liga kup (Chelse vs. Liverpool) u prvoj utakmici nije sviran penal za Liv., golman Chelasea igrao rukom van kaznenog, to je bilo prosle sedmice, sinkc Diego C ili Kosta, 2 puta nagazio igraca namjerno, prvo Emre Cana pa Skrtela, oba puta sudija nine reagovao! Ni engleska liga i sudije nisu vise ono sto su nekada bili, previse simlatizera pojedinih klubova ili sta vec...
To on njemu vratio sto je ovaj albu u prvom poluvremenu udario zastavom
Što ga ne pogodi u glavu
-Arda, kakav te pašjaluk jamio. :)