Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poslije messija,cr,inieste (i xavija) najbolji igrac na svijetu.
63M??? ovi iz anjia poceli igrat FM 2013 i prije neg sto je izas\'o...
Pa nisam ja jarane nista rekao protiv njega, samo sam dodao jos ovu dvojicu i rekao da i oni vrijede ogromne pare.. Naravno da je Falcao igracina.. Mozda ti se ucinilo da se ne slazem, ali ja sam napisao da si zaboravio jos dvojicu uz te igrace koje si ti nabrojao. Znaci slazem se u potpunosti :)
PREGLED GOLOVA PRETKOLA LIGE PRVAKA 4fudbal. com
PREGLED GOLOVA PRETKOLA LIGE PRVAKA 4fudbal. com
gsg
ti ocito ovoga nisi gledao kako igra zadnjih par sezona, svaki tim sa njim je bio jaci za minimalno 30%, jedan od najboljih skakaca na svijetu i suta skoro isto sa obje noge, STROJ! https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KEFoRghwC9w
@sa a Franck Ribery i Zlatan Ibrahimovic? Ribery je uz dvojac iz Barce najkreativniji igrac, najvise volim njega gledat.. prejak, asistira ko Steve Nash :). Gomez i Mandzukic mu trebaju spomenik podignuti hehe.. A Ibrahimovic igracina, nema se sta pricat.. Uz ove tvoje koje si nabrojao tih par igraca su jedini koji vrijede velike pare, zbog vazne uloge i velike kvalitete ( ekipa je s njima jaca sigurno za 30 posto ) ali i marketinga.. Za njih bi dao 50, 60 miliona.. Ovo ostalo je pros..avanje i bacanje para.. Fidbal je otisao.....
najjjaci napadac svijeta...iskljucujem messija i ronalda koji nisu spic napadaci
jest samo sto se sarajevo ne moze kupiti
Sulejmane... Prijatelju, da ti objasnim neke stvari. Poneses te parice kupis FK Sarajevo, dovedes extra postavu igraca i vec si iduce godine Sampion BiH i igras u Ligi Prvaka. Znaci sa tvojim ulaganjem hladno prolazimo ta famozna predkola, igramo grupu, prolazimo grupu i onda brate izvadi jos para i ko zna uz Boziju pomoc sve je moguce! Pusti taj Anzi, nikad kluba od njih isto kao i od selje.
dolari i euri nemaju istu vrijednost valute :)
koliko ja znam bili su peti prošle sezone u ruskoj lizi. da su bili osmi vjerovatno ne bi ove godine igrali ligu uefa.
klauza o prodaji nekog igraca je obicno cifra za koju se ocekuje da niko nece platiti jer ukoliko neko da te pare automatski se prelazi na pregovore o licnim uslovima igraca,klub nema nista dodati tj. 68 mil je previse za ovog lika. za te pare mogao bi dovesti 3 pristojna igraca za srednji red i tačka.
ma nudim al u qr.cu za 68 miliona mogu dovesti rooneya