Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj Kagawa nije zadovoljio :)
Nismo mi izgladnjeli torpedaši da potipisujemo ugorov s nekim igračem samo zato što je iz egzotične zemlje. Oni vodaju onu čamugu po pripremama, a nije čovjek utakmice odigrao evo 2 godine. Najveće pojačanje nam je ostanak na okupu ove ekipe.
uslovi su izvanredni i jos plus mi smo prezadovoljni uslovima. wtf? jedno te isto :/
ocam\' meni zao ovih pitara, jadni ljudi izjedose se od muke. Pa molim vas samo zamislite kako je biti u njihovoj kozi, joj majko draga horor
veliki pen.is bi sigurno zadovoljio osima , ili da mu tata umre to bi nas sve jako usrecilo
japanac nije zadovoljio osima.
Idemo plavi proci bar 1 predkolo,osvjetliti obraz,ove godine smo iznad ostalih. AMAR AMAR OSIM OSIM!
dimitrijevici doveli dva Hrvata i prave se vazni. A mi imamo vise Srba od Slavije i ne hvalimo se.
Dovedose dimitrijevici bivseg golmana mlade reprezentacije Hrvatske Antolovica. Vise hin ne mozemo zezati za metuzalema Gusu na golu, sad moramo smisliti neku novu foru.
ZRINJSKI I ZELJEZNICAR! SAMO JAKO, SAMO DESNO!
Šta je dimitrijevići, što sada ne pišete o viršlama?? Jeste čitali juče članak, kako su naši igrači prezadovoljni ishranom u Sloveniji? Bravo Dino, bravo Uprava..što je objezbijedila idealne uslove da nam igrači imaju 3 dnevna obroka, od kojih je obavezan bar jedan na kašiku. Učite moji učenici, još morate učiti!! MI SMO DIVOVI!!
bratski ust.aški klubovi igraju prijateljsku.
Problem je sto mi uvjek pred neki europski nastup izgubimo najmanje jednog kvalitetnog igraca
\'ta ce japanese, goni ga ciku u kinu.