Novi igrač na Koševu
239
Anes Haurdić pojačava FK Sarajevo
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokažite koliko ste ljubomorni na FK Sarajevo u komentarima ispod. Kao i svaki put, dokažite! NAŠ JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!
Neko uzima igrače, a neko brojeve telefona sudija...., velikan BH fudbala FKS u svom stilu slaže igračku križaljku za Evropu koja je mjerilo KVALITETE i POŠTENJA..... Dobro došao kući i još jedna čestitka Upravi na pozitivnom potezu..., samo NAPRIJED BORDO BIJELI DIVOVI.....
FK Sarajevo je slinavi klub već sto ljeta. Sada je još slinaviji.
FK SRAJEVO
Momak je strasan talenat, i zna sa loptom sto vi ni u snu ne bi znali.. prodjite se ovog clanka kad vec veze nemate...
samo tv pojacat moze a ne saraejvo
vidjecete vi ko je je i sta je Anes Haurdic...kajacete se zbog ovih komentara:) ZIVI BILI PA IDJELI....
Fudbalski klub Sarajevo danas, 22. februara tekuće godine, organizuje "BORDO VEČE", kao svojevrsno otvaranje proljetnog dijela BH Telecom Premijer lige. "BORDO VEČE" biće održano u novootvorenom BORDO CAFFE-u, koji se nalazi u ul. Maršala Tita 38/b. Ulaz je besplatan i biće moguć isključivo onima koji budu nosili neki bordo ili bijeli odjevni predmet. Vidimo se večeras! Sjajnom zabavom započinjemo ZLATNO proljeće. POČETAK: 20.30h
Ne riSe!
Neki dan sam izasao iz stana i nisam mogao vjerovat kakvih sve ljepota se moze vidjet.Nasao sam sebi i curu i imam i prijatelja koji nije virtualan.jest da sam se morao naviknuti da se nemoze psovat i provocirat kao za kompom jer mozeš dobit pesnicu dok si rekao čakija,ali meni to ne smeta jer sam po prvi puta sretan. Ovo pisem radi svih onih koji vise na internetu i koji su izgubili veze sa stvarnosću.izađite pogledaj te sarajevo i želju u živo.Ja sam smogao hrabrosti mozete i vi prijatelji moji .
Ko nam zlo mislio, o curzzu nam visio
A jel` se Sir - Jovicu glava smanjila imalo !? Pa da sminka sa zapada vidi teren...........
"oderint dum metuant"
"neka nas mrze, samo neka nas se boje" NAPRIJED DIVOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
van serijski igrac,otpadak jabloneca hahahaha molite bgoa da izbejgnete zetu
Anes je vanserijski igrac,imao je povredu koja ga je udaljila sa terena ali svakako da je pojacanje za bordo tim
Tooooo