Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavite se islama, muslimana i krščana...halooooo!!!! Pročitajte naslov...još jednom!!! Uostalom mora postojati respekt između trenera i igrača...ako toga nema pa kako očekivati napredak?
jedini koji je trebao kuci je domenech i to davno... ne volim nesto francusku reprezentaciju ali taj lik je retardiran
Jes vala ovaj Nikolask, pravi musliman sa muslimanskim imenom pravo sere..e moj gagi koji si ti glupson..
Nije Trener ništa kriv,da se primjetiti da svi igraju za sebe Zato ništa i ne postižu
a jeste nasli pametovati...muslimani, hriscani bla bla bla domenech nije niti dovoljno strucan, niti je dovoljno dobar psiholog da vodi reprezentaciju. sto se tice igraca, oni imaju civilizovane nacine da iznesu svoje misljenje. ko se u to ne uklapa, ne treba ni da bude u repki. kraj price.
@gagi I budali je jasno da krscanska budala Domenech unistava Francusku reprezentaciju upravo zato sto ne poziva ili ne gura svoje najbolje igrace koji su Muslimani i Crnci, nego nekakvog Toulalana, Gignaca ili Gorcouffa. Dobro je lik jos ikako ziv. Jedva cekam da vidim kako ce vas Australija otresti ko slinu. Svugdje sam napisao prije utakmice sa Njemackom da cete ih pobijediti, cak sam s vama digao dobre pare na kladionici, a isto tako sam uvjeren da cete se C.I.G.A.N.I protiv Australije pokazati u onome nama svima znanom svjetlu...bahati, prepotentni, lijeni, ratoborni (pljustace crveni),...a sve ce biti sladje jer ce Njemacka izgubiti od Gane, a vi genocidasi cete tako olako da ga ispusite,pa cete se pokrviti nakon toga isto ko i Francuzi...muhahahahha, vec sada se grohotom smijem :D
Genocidasu zar nisi dosad primjetio da islam nevrijedja nikoga ,nema u toj vjeri agresivnosti kao kod hriscana koji su u svijetu napravili i danas prave genocide ,pa gdje ce veca neljudskost od vas srba i lazi Zidanu je onaj vlah opsovao sestru i sta je trebao reci hvala lijepo. Kako ovaj slucaj neznam vezes za islam kad je ovo svadja i netrpeljivost medju hriscanima a ti to prisivas islamu.
to gagi: ne mogu da vjerujem koji si ti bolesnik, okani se sarajevo-xa i idi na sajt SPC-gdje ti je i mjesto, pa sa idolom kačavendom, pa prosipaj mržnju i zavist!!!
ko o cemu, genocidas o moralu
to ti ćaćine zločine pokušavaš umanjiti?
djegod da dodje islam tu je nekultura, bahatost, agresivnost, nesloga, neljudskost,.... teroor sve je krenulo od Zidana