Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....vjeruj da su i mnogi navijači zaplakali.......
......od iznenađenja...........
Od muke i soka. a onaj malk djavo iz fracuske ne moze. Hahaha i kaze susic nece da ide naviko se. Hahaha. Kako je neodgovo4 ran. Skoro je sve unjstio ali opet kze, voli da je tu i zivi od nasih para i zivc j vixe to ne fprTim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hadzic je dobar covjek i sigurno patriota, ali nema kvalitet za reprezentaciju. Vrijedi dodat i da mu je Sead Susic agent.
Dakle sve ove nase nade ce kod amidze da ih probije
zavrsi li Hadzic u engleskoj ili italiji ja cu onda prestati gledati nogomet jer ce biti ocito da nemam pojma od njega..
Posteno mislim hadzicu da si ti jedan od oniih koji su trebali ici kuci a da je zukanovic trebao ici
Plakali su mnogi... Da nisi iz Sejine agencije repku ni na tvu ne bi gledao... DA SE RAZUMIJEMO....
Plakali smo i mi kad je susic dobio produzenje ugovora.
Plakala sam i ja kad si dobio poziv. Nadam se da neće biti produžen, jer ništa nisi pokazao, osim da si sranje od igrača. Ima mnogo boljih koji mogu da zauzmu tvoje mjesto.
I ja sam zamalo zaplakao kad sam dobio poziv sa suda i 1000 kuna kazne,pa sta...pih...
Anel Hadžić: Zamalo sam zaplakao kad sam dobio poziv od Sušića ---------------------------------------------------- I MI ISTO, I MI ISTO, DOK JE SEAD SUSIC PLAKAO OD SRECE!
Dobro sad polako, netreba pucati po momku. Nije on kriv zbog poziva a drugo nije ni dobio bas neku sansu da se pokaze. I siguran sam da je imao i tremu i sve jer je prvi put tu, a slabo i poznaje druge igrace. Vidjet ce mo sad kad se malo uklopio u ekipu kako ce odigrati...
A ne seri majke ti i ti i Tino imate dobrog managera.
placo si clanke po avazu interesuje me urednici KLIXa koliko je kostao ovaj? kolko vam je dao 1000? 2000?
Ko je od ovih glupsona,klixovih novinarcica tecic,dajdzic,amidzic ovom Hadzicu. Ebo vas on vise sta ga forsirate, tip veze nema.
zamalo... znači nije bilo vrijedno da stvarno zaplačeš... ja nekad jače prdnem poslije 3 tanjira graha pa zamalo zaplačem...
Ne znam za patriotizam al od svih Sejinih ovaj je najgori...
Prvo ovaj nije Sejin. Drugo 90% komentatora ovdje je prije poziva pisalo da bi ga trebalo pozvati. Da vam je samo da nekog napadate, Treće momak je odigrao jednu utakmicu malo ispod prosjeka, privukao pažnju nekih klubova, i onda ćeš ti ili bilo ko drugi reći da je najgori. Messi, Neymar, Ronaldo kada zataje hajde ok je, ali kad ti Anele Hadžiću malo slabije odigraš u 70tak minuta koje si dobio onda je to smak svijeta i dokaz da si najgori. Sušić je najgori, on npr već 4 godine pravi nebuloze dok ga igrači spašavaju.
Jeste sejin...i samo je jednu i odigro zvanicnu odnosno pola...sa nula minuta u reprezentaciji je otiso u brazil...za susica si u pravu da ga igraci spasavaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gratz-a?????? Danas svako izgleda moze da bude novinar.
Al zamalo