Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci trosak Saveza pri "stvaranju" reprezentativnog igraca su koverta i markica. Doduse kad vec zicamo okolo parkove, autobuse, zicare, opremu za sve i sva, a Liga proizvodi samo kladionicare i kafanske zvijezde..... Ciganluk nam je postao identitet. Al ono, samo nek ne puca, jel.....
Sbiljeska,Austrija je njega trazila da igra za njih bivsi njihov selektor,al je on dugo razmisljao o tome dali/dali NE i ipak se za BiH odlucio,e ne mozes tako reci on je veoma cjenjen igrac u AT..!
sbiljeska je u pravu, možda su se šalili kada su ga zvali, kakav anel i bakrači.
...nama BiH nista nije omogucila osim biroa za zaposljavanje
Pojma nemam sta je ovaj momak izgubio u repci. Igra u austriji u prosjecnom klubu. A i u tom klubu igra sporednu ulogu.
napravi trojku, seljak.
Klix naplacuje u EURIMA :) Jadno je koliko ste providni.... A ti Anele sine, nadji novi razlog osim patriotizma...slikavanja sa pasosem, krajisnicima, itd da se uvalisu repku..... provalila te raja odavno....
meni bosna sve onemogucila, pa opet u grudima kuca bosansko srce :(
Sad ja poceo pisati nesto slicno, al hajd samo cu tvoje lajkati :)
meni Austrija nije nishta omoguchila, a srce mi je neopredjeljeno, ali kuca.
I meni je Bosna omogucila da mi srce kuca za prosperitetnijim drzavama ...nek te tamo bosnu je najbolje imat na telefonu u photos folderu..
Mene samo zanima zašto klix forsira Hadžića. Zar su tako jeftini pa se mogu kupit za jedan dolazak u redakciju? Možda ima nekih rodbinskih veza ili je možda platio porciju ćevapa?
Ma ja
Vrlo skroman i vrijedan momak. U Welsu je Susic Hadzicu jos jednom cinio medvjedju uslugu stavljajuci ga na lijevog beka. Momak je odigrao besprijekorno iako mu to nije pozicija.
Sponzorisani članak!? :) Pa o Anelu najviše pišete, stvarno je ofirno postalo koliko promovišete tog momka. Svako malo pred okupljanje repke neka priča o njemu. Zaista nemam ništa protiv tog momka, al hej, pa on nije ni u prvih 11. Vama i DogsTrust plaća članke da pišete o njima....
Pa ni o Džeki ne pišu ovako često. Ponavljam, momak nije niti član prvih 11! http://www.klix.ba/tagovi/anel-hadzic/4304
BOSANSKO-HERCEGOVAČKO SRCE
kakva izbjeglica
I ti bi izbjegao da si imao priliku,tako da ne KAKI... sad bi ti otisao iz BOSNE da mozes.. PRCCC ^^