Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slažem se s Carlom, Real ima sjajnu ekipu (mada nisam neki njihov fan ali to se mora priznati) i kupovina precjenjenog Balea bi bilo bacanje novca. Za 100 miliona eura se u krajnjoj liniji mogu kupiti tri vanserijska igrača.
Bit ce ovu godinu mozda dobro bilo je i kod Murinja nece sljedecu...Mozda Ancheloti ne zeli Bejla ali zeli uprava to je taj problem...Za dvije godine nece valjati ni Ancheloti oni dovode Bejla i dovest ce ga a trenera niko ni nepita jel taj igrac potreban to je uvijek bio problem Reala i uvijek ce biti ko kod bio trener !!!
bas bi volio zbog ancelotija da odnese sve pobjede u španiji i da daleko dogura u ligi prvaka... ...samo da pokaze da Murinjo i nije bas takav talenat kakvim se puše!