Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek smo i mi nekog zayebali
Ibisevic im je ovo iz kurtoazije rekao, nema ni govora da bi to i uradio. Vedo je bosansko dijete, odrastao ovdje i prosao ratnu golgotu BiH. Takvi znaju dje pripadaju. Sve najbolje Vedi ZMAJU
hAXMiY , [url=http://hxyfnouattiv.com/]hxyfnouattiv[/url], [link=http://hspybadxsolb.com/]hspybadxsolb[/link], http://bpgkysxbyegj.com/
MXRTV3 yzbfsdodikzs
tKMvea , [url=http://lucqnprzjtmf.com/]lucqnprzjtmf[/url], [link=http://vbmsvwphzwku.com/]vbmsvwphzwku[/link], http://wcndnptutluq.com/
Thanks for sharing sueprb informations. Your website is so cool. I am impressed by the details that you\'ve on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere and just couldn\'t come across. What a great site.
terrorists WIN :D
Pisete gluposti on da je Sarajlija svi bih ga volili
Ja znam Vedu licno,i znam mnogo o njemu.Samo vam mogu poruciti da je Vedo veliki patriota i da je ponosom na svoju BiH!
sto sada kada je pun eura nije vratio famiiliju da zivi u bosni ? oni nisu vise klasicni imigranti kao mi koji ovdje vozimo taksije , kamione i cistimo kuce amerima i urede , nego zive gospodski, a ja ih znam iz vidjenja .. nije zato sto im se svijda zivot ovdje isto kao i njemu, on i kada zavrsi karijeru nece ici da zivi dolje nego se vraca ovdje .. tako da ja vjerujem da bi zaigrao za usa ..
@ban A sto se tice Vede, Vedina ljubav za loptom potice iz Bosne. Kad je dosao u Ameriku on je trazio da igra lopte nije ga Amerika gurala. Posteno pojedini amerikanci su mu pomogli, ali ipak bosanska konekcija u Francuskoj ga je u Evropi probila.
@ban Dzeko je bio dobar igrac i u Zelji, ali mi patimo od driblanja, a Dzeko nije neki dribler. Zato ga podcjenjuju i u City-u, i ako im je on najbolji strijelac.
vedo je us proizvod ko i 90% reprezetacije bih.da je ostao u bosni k urko bi on uspio.i dzeko je bio kloc u bih,al imao je srecu sto ga je plisek odveo u teplice koje su mu bile odskocna daska a ne zeljo.
Imaju 300 miliona stanovnika a ne mogu sastaviti ozbiljnu reprezentaciju u fudbalu nego bi otimali od drugih
vedo i svako onaj tko je vani ili ode iz bosne: Gorde su tvoje planine Dušmanima prkose Rijeke su tvoje rajske krvlju vitezova obojene., Vatan si naš jedini dom U tebi mi smos voji na svom Borićemos e za tebe Ti rađaš sebi sinove Postojane bedeme Daćemo svoje živote Za Bo.ga i tebe. Mozes pobjeci od svega, ali ne mozes od samog sebe ono si sto jesi junacki bosnjak i ponosi se time, samo si u bosni svoj na svome svaki bosnjak bez bozira koje je vjere krscanin, musliman ili jevrej on je bosnjak junacki. Svugdje si u europi gore stranac auslander, stranger, ili kako ti vec daju epitet samo si u ovoj bosni kakva god da je svoj na svome junacki bosnjak. Vedo je izabrao ono logicno sto on i jeste bosnjak kakvi su mu i djedovi bili dobri bosnjani
Nemojte se dzaba tjesit kako ih je odbio zato sto ne zeli da igra za SAD,da je mogao ikako nebi ga Bosna nikad vidila pazite sta vam kazem,upoznat sam sa cijelom situacijom i znam da je na sve moguce nacine pokusao da dobije drzavljanstvo u to vrijeme kad je bio govora da igra za SAD.
Da, nije lako biti musliman, tj. terorist, nikad ne bi dobio državljanstvo.