Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=TRtvy_HU8ek
e, čuj ovo, "divovi" ej ... ha ha ha ha
Dupovac forma ti je kriticna , spor si ko Pique u Barci , ali haj da vidimo kako se trudite, ostavite srce na terenu radi Vedrana , a nas navijace ebete svakako, nista novo od vas
Kitari izgubit cete vi ovo, eventualno remi...zna se koja institucija ce opet biti prva. Kmečite i plačite usta vas j.e.b.e.m.
Puste želje malog selje ...
samo realnost, zbilja, prošlost, sadašnjost a bome i budućnost
lici na lamparda!!!
Tebi Dupovac i Karicu porucujem da osim sto cete svakako dati sve od sebe, potrebno je prije toga da ukljucite fudbalsko znanje i talenat za fudbal, inace cemo nastaviti gledati amaterske promasaje i propuste, i tako nastaviti ismijavanje najveceg BH kluba! Nema vam vise popravnog.
oj cuj najveceg kluba hahah i to za zeleni sto bilo hahahahah
@pecar32 ti si samo jedna velika bruka pitara , sta uzimas u usta !!! Uvjek ce te biti iza nas picke jedne !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Igrajte za Vedrana!!!!!
Naprijed, Široki !!!
Naprijed, škripari !
Je.bo ti siroki nanu u kičmu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo da navijaci ne zarate a ostalo kako god.