Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimanima je puno teze u Evropi ali bszdarevic je uspio u Franvuskoj.
Ma ponudite mu 2 miliona eura za dvije godine i onda mozda dodje.
Peticiju? Sad' ce Bernard Levy u Alzir.
A mi ni trebali pokrenuti peticiju da Pape NAPOKON ode, za par dana imali bi 2 miliona potpisa.
A mi BI...*
alzir je ejdna od najboljih tehnicara sto sam vidio na WM oni i mexikanci ali vaha zasluzuje opet jacu repku ako nece bosnu trenirat ako ode Susic treba neka jaca kao sto je engleska,.
Ko da bi ko sluso muslimana sta prica!
Mislim tamo u Evropi.
Zamislite da sada Alžirci Vahu nakon svega što je za njih učinio isporuče u koncentracijski zločinački logor Gvantanamo kao što je naš pas Zlatko Lagumdžija šestoricu Alžiraca naturalizovanih državljana BiH koji su se borili za našu zemlju. Zato narode nemojte glasati za tri propala nesretnika Cerića, Lagumdžiju i Brabonjćića
Vaha i treba da ostaneš u Alžiru kad te ljudi tako respektuju i vole a dosta si i uradio za njih. Ogromna želja je da budeš naš novi selektor ali je pitanje jesmo li mi od tebe to zaslužili više od Alžiraca? Naravno, ljubav prema domovini je jedno ali posao i respekt koji imaš od svoje ekipe je nešto drugo i to ne trebaš ostaviti po strani. Šta god odlučio Veliki Vahide, sve najbolje ti želim! Legenda to zaslužuje!
vama ni bog ne moze pomoc
@ tvoj_neko evo potpisa :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ija pokreno peticiju da izbacimo susica ali niko nas ne sljivi susic napolje
Vaha mora bit sljedeći selektor BIH
Bilo bi lijepo ali realno nemamo mi para da platimo vahu...
pa sto ga hvalite ako su mu samo pare vazne
PRIKAŽI ODGOVORE (7)