Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo drug Dzeko nije promasaj city-a jer je odigrao samo 2 tekme ne mozes donisiti zakljucke na osnovu 2 tekme.Druga stvar Alves je desni bek-krilo nema veze sa Dzekinom pozicijom napadaca.Tako barem malo razmisli prije nego sto nesto napises.
Dobre vijesti za Džeku ovaj zna visoko nabacit loptu
Kupite prvo golmana kako treba...ona truba nije ni za Đerzeleza...
zajebajes me...
alves je dobar igrač igračina i ako on želi ići neka ide .to je njegova odluka.ali nećemu biti nigdje bolje nego u barci. i usto ekipa se stvara a ne kupuje .čitav današnja postava citija je došla u prošle 2 sezone i zato oni jošneće imati ekipu za trofeje.jer city ima vrhunske igrače igračine u tu grupu naravno spada i naš džekson ali nemaju ekipu i i nemaju timski duhza razliku od barcelone koja je najuigranija ekipa na svijetu i zbog toga ĆE ALVES POGRIJEŠITI AKO ODE IZ BARCE. ali na njemu je
Njima bi najpametnije bilo da nabave kakvog playmakera u vezni red. Pa imaju hrpu destruktivaca.
bale-a na lijevoj strani i vise niko ne treba al bi im za pocetak bilo najpametnije da starta milner umjesto barrya
salihovaca na lijevog veznog i njima vise niko ne treba
Pipaj Mi Ga, kontas!!
samo sam se šalio
\"brazilski desnokrilni bek\"...cuj to...koliko ja znam on je bek, a ne krilo...to su 2 razlicita pojma...
Samo naprijed kod Dijamanta odmah cete predit u Davud i poduciti abdeset uzimati.
U odbrani? xD
Dzeko je veliki promasaj sitija pa vec traze zamjenu
Strah me Dzeke necu u Man City