Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o pitari šta vam je, samo kur.ca da vam je
evo ja cu 1 na 5 javite se raspolozeni
begovski klub
majmune, j.ebem ti i mamu i oca ruznog, ocam
A karine od kluba ocam hahahah XD
ma samo ti šumane i bašiću razgulite i nek dodju ljuti koji imaju veze sa fudbalom na vasa mjesta i sve ce biti ok, ovako nam ne moze ni ferguson pomoci
Sarajv\'o je bilo i biće, sve ostalo će proći
ha ha ha ha ha ha ha ha ha divi im glava Hamoooooo! sta jedu ovi ljudi u sarajvu kad su vako slatki?! :-))))))
Cuj k.i.t.a.rcica sto tragaju putem IP adresa, hahahah Jeste vi oni mangupi sto napadete 10 na 1 ili mozda 15-20 na 1, hahahaha j.e.b.e.m. vam sve mrtvo i zivo, seljacine!
Misu, eto nas stizemo sutra ;)
ma cuj ovih strumfova... nije vas godinama nigdje bilo, a sad par utakmica sastavili kako treba i odmah se nesto uskofrcili... MRS u misju rupu nazad, stoke jedne ofucane.
naci cemo te preko IP adrese, vec znamo koji ti je internet provider, jos samo da se dodje do lokacije ali ne sumnjam u momke koji rade na tome... vidjet cemo te onda kralju!
NIJE BITNO KOLIKO SI PUTA PAO BITNO JE KOLIKO SI PUTA USTAO A STRUMFOVI I MEDVJEDICI KAD PADNETE NECETE SE VISE DICI
sarajevo vas se doblo na grbavici,a na kosevo bolje da ne dodjete.povoljni vam je onaj sluzbeni 3-0
ee 911 sve ti usta *ebem !