Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vi ne ponesete bijelu zastavu, mi ćemo vam je pred Koševom uručiti.
Sta ce nama ko urucivati...Mi smo zaduzili BH fudbali, i da je imalo srece i pameti ne bi pisao ovakve stupidarije
Forca Velez, a Sarajevu sve najbolje u evropi .
možete vi trčati koliko hoćete dva igrača iz veleža su garant pobjede sarajeva
Bit će super ako Velež bude igrao otvoreno i napadački - to garantuje lijepu fudbalsku predstavu na AFH-u i puno golova... u mreži Veleža, dakako. :D Velež je jedna od rijetkih ekipa, koja na AFH dođe da se nadigrava, a ne da parkira autobus ispred gola - respekt! I pozdrav za mostarsku raju! ;)
Pa ne idete u svatove da nosite zastavu nego na utakmicu. Tamo vam trebaju kopačke.
Al zato dolazite sa ašovima da iskopate bukere ko Borac neki dan ili ispre svog gola možete parkirati autobus kojim dođete i opet ćemo vas nakantati al nećemo puno ;)
NE SA BIJELOM;, NEGO SA BORDO-BIJELOM !!!!!!!!!!!!
grohotom se smijem :)
neka treba da dodju bit ce vise golova u mrezi veleza,a svala cast za iskrenost da je sarajevo prvi favorit za titulu.
Jok eto necemo doci....Jak si majstore na tastaturi...
Bolje vam je da nikako i nedolazite hah
Najbolje bi bilo da niko ne dodje ...Moronu da li znas da imate Bandovica i Okica iz Veleza..a Ibraka sportskog direktora..svi iz Veleza