Nasljednik Van der Sara?
0
Alex Ferguson bacio oko na Asmira Begovića
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije ce Asmir postati broj 1 u manchesteru nego u reprezentaciji BiH. Mozda bi bilo bolje da Sir Alex obrati paznju na \"perspektivnog\" K.Hasagica :)))
Ko prati englesku ligu, zna da Begovic brani u odlicnoj formi. Stoke izgleda mnogo sigurnije u odbranu posljednjih 10-ak kola, i ima tu sigurno i njegovog doprinosa. Svakako je velika stvar uopce braniti protiv majstora poput Gerarda, Torresa, Drogbe, Berbatova itd. Ne bi me iznenadilo i da ode u Manchester. Samo naprijed Asmire!
Van Der Sar je za Begovica Dzeko :)))
E jebiga sad, vala ga bas pretjeraste, kakao vas ba nije sramota staviti Van Der Sara i Asmira u istu recenicu, niđe veze, budimo relani
A SUTRA CE FERGIE DA GA BACI NA DZEKU (misli se na pogled)!
Jel vi u redakciji znate engleski ili samo citate onako pa bubnete vijest ovako! Begovic nije na meti Manchestera nego ga je Arsen Wenger bacio oko na njega dok Manchester zeli golmana Bayerna Neuera! Nemojte izvlaciti iz konteksta i nepravilno prevedenih recenica sa engleskih sajtova koji su by the way puni kalkulacija kako se priblizava prelazni rok. O vijesti koju ste nepravilno preveli pa ovdje bubate procitajte na ovom linku. http://www.thefirstpost.co.uk/69880,sport,football,transfer-talk-asmir-begovic-the-latest-arsenal-target-manchester-united-chase-manuel-neuer-and-anders-lindegaard
Po navodima insajdera u Manchesteru Sir Alex je nastran. \'Bacio oko\' nevinom citaocu ne znaci nista, medjutim iza te proste recenice se krije mnogo vise.
Al je ovaj sajt postao zuta stampa....gori ste od Marke majke mi......ovo da nije smijesna informacija bila bi zalosna!
Star je Ferguson za Begovića.Može Asmir naći i boljeg momka sebi.
Cuo sam da je i Halid Beslic bacio oko na njega...
prati onda malo ferguson je rekao da je ovaj danski golman za rezerve i da trazi jos jednog golmana jer istice ugovor kuszczak-u
DOJAVE 1000000% ... BLOG: swan4inter-bet
pa da inace nivo danske lige i nivo najjače svjetske lige je isti hehe, i naravno da svaka ekipa u najjačoj ssvjetskoj ligi ima samo po jednog golmana, i da jedan MU nema novaca da kupi dva golmana.
De ba, kupili Lindegaarda za klupe i sad traze jednog golmana koji ce konstantno braniti ..
Da je ovo normalna zemlja sad biste platili globu za širenje dezinformacija. Ovo je najobičnija laž, niti jedan \'ostrvski\' medij nije ovo objavio. Kako vas više nije stid???
pa koji ste idioti kakav taj swedanin ocito mu se ne svidja... ferguson zna kada ima problem sa golmanima najbolje jer neko vrijeme dosta se ispeko na njima , i sada zeli da ima cvrste golmane , ja ne vjerujem da ce begovi u manchester jer nouer je prva opcija fergusona i sigurna bi bila dobra oduka mada bi volio da asmir predje u jacu ekipu odma je lakse i braniti...
Balvane, kupili su golmana jer su veliki klub i normalno da razmisljaju o buducnosti, ali to ne znaci da nece dovesti nekog za koga misle da je bolji.