Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BATISTUTA GABRIJELE ZA TEBE JE ŠKORO PELE! SAD KAD ON ZABIJE HET TRIK I UZVRATI ONOM NIGERU KWEUKEU :D
samo da se zna da je alen škoro strah i trepet za SMRDLJIVE MANIJAKE.
E cuj ovi manijacica, da neko od njih ima kompleks... Vi ste dosli na temu od FK Sarajevo, i naravno kao i uvijek zasuli je svojim iskompleksiranim postovima. @ma ebo njih Imaju i 6 pjesmu, onu koju su ukrali od Besiktasa. @tm jedini kompleksas ovdje si ti, jer si dosao pisati na temu o Sarajevu. Dalje, sta ste bolan vi igrali lige prije 1946???????? NIJE VAS NI U CURCU BILO!!! Bili ste jedna obicna sportska sekcija UNUTAR kulturnog drustva VASO MISKIN CRNI, i kao takvi ste odigrali par revijalnih utakmica. O historiji Sarajeva posebno nemas pojma, kad ne znas ni svoju, tako da je suvisno sta dalje pricati. O ublehi da vam je Sarajevo ukralo igrace dovoljno se samo nasmijati. Kulturni gradjani i sarajevska raja navijaju za svoj klub - IME MOG KLUBA IME MOG GRADA, a ostali papci za one sugave strane miljacke.
Štrunfovi, reci te mi koliko ste titula osvojili u bivšoj Državi, nemojte računati ove u kukuruz ligi? Kad odgovorite na to pitanje, ostalo će vam se samo kazati. Prema tome polemišite sa manjim klubovima, ostavita nas velike klubove na miru!
Sva sreca pa je Skoro sad tu po 17 put, ako on ne izvadi torpedo ne znam ko ce, jos kad se vrate repuh, zeko, herco, i deda na gol ponovo ce ici na titulu, da ne izostavim nezaobilaznog krupinca!
Ćuj Čevljanovići, pa nema bolan teksta o FK Sarajevu a da ga vi ne opsjednete, mi ba nemožemo izmedju sebe da komentarišemo naš voljeni klub od vas.Baš ste dosadni. PS Imal vas kolko da će iftariti sutra u Palestini, il je opet daleko ?
idemo Sarajevo, jos imate sanse. bili ste bolji u prvoj utakmici ali nesrecno izgubili
HAJDE BA MANIJAJNICI RAZGULITE SA OVE TEME.BOLJE DA PRIPREMATE GUZOVE ZA NOVU SEDMICU,OVAJ PUT OD MAKABIJA....SEDAM ALEKUM-ALEKUMU SEDAM. P.S.PLAVA BOJA JE POZNATA KAO P.E.D.E.R.S.K.A
Citam komentare ovi glupana s Cevljanovica i ne mogu da se nacudim kakve oni gluposti pisu. Svi vi pitarcici, kojima je Zeljo puno u ustima, da bi prestali s tim, uzmite historiju Zelje i pogledajte ste sve morate da osvojite i dokle da dodjete da bi nam prismrdili na metar. Vase seljacke fore neki Litexi, neki satro vama poznati siptari i tako slicne pitarske pricice. Pogledajte trofeje i najveci evropski uspjeh u historiji kluba, pa ce vam nesto biti jasno. Kompleksasi jadni.
LESI SE VRACA KUCI :pppp
KO O CEMU KITICE O ZELJI BILO KOJA SPORTSKA VIJEST NJIHOVI KOMENTARI SU SMJESNI TIPA JOJ KAKO MI NAVIJAMO JOJ JESMO MI LUDI JOJ KAKO CEMO POBIJEDIT ZELJU TU UOPSTE NEMA LJUBAVI VEC SAMO JEDNA MALA SKUPINA FURACA ISKOMPLEKSIRANIH U SVAKOM SLUCAJU SKORO JE VELIKO IME ZA NASU LIGU I MOMAK JE IGRACINA
Idemo na pobjedu --cije nator.ba
niko 071.... opet vi pisete svoju istoriju koju samo vi znate i podrzavate...na fifinoj i uefinoj stranici zeljeznicar je porglasen najuspjesniji timom porijeklom iz bih u zadnjih 50 godina sto je oficijeno i jedini mjerodavan podatak o upjesnosti,nadalje spomenut cu samo polufinale kupa uefe da ne nabrajam dalje..mali ste bili mali ste ostali ali s vama se ne vrijedni raspravljat,kakvi srbi su mala maca s kosovskim bojem kakvi ste vi falsifikatori i plagijatori istorije...
Steta sto je odbio Real ,barcu ,MUTD,arsenal eto vratio se u sa iz ljubavi???
pa sta ako gledas slike u rupu STRAH OD MANIJAKA
koji glupan.. nije \"klocovi\"papak maloumni nauci se pisat prije nesgo nesto objavis
koji glupan.. nije \"klocovi\"papak maloumni nauci se pisat prije nesgo nesto objavis