Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propo
ovako ce i onaj penis huseinbasic zavrsit
nije propo nego isto ja odigrao jednom dobar turnir u Hadzicima i ljudi me digli u nebesima,do sada sam promjenio jedno 15 klubova,znaci ovaj je prevara igraca kao i ja...ali zaradi se nesta ebg
Neka zahvali poludebilnom ocu i Hrvatskom nogometnom savezu na ovako brilijantnoj karijeri
Tako je kad od djece pravite zvijezde i onda kad ih sustigne realnost, ne znaju ni šta ih je snašlo.
Tešlo je to. Djete je bilo kovano u Mesija, onda prodje kroz pubertet.. daleko od kuće, non stop nova sredina. Bolje da čuva zdravlje, ego čita i sluša uvrede stoke sitnog zuba. Znam zlatnu djecu, vrhunske talente, koji su nakon povreda potpuno propali. Uključujući narkomaniju i samoubijstva. Sve najbolje Alene.
Kad si u danasnjem fudbalu visok svega 1,69, onda moras biti bas vrhunski tehnicar i vrhunski spreman da se nosis sa danasnjim fudbalerima. On je sa svojom visinom mogao briljirati u mladjim kategorijama i juniorima, cim je dosao u ozbiljniji fudbal vidjelo se da on to ne moze ispratiti bez obzira sto ga se maksimalno guralo.
Ćaća ga sredijo. Da je igro za Bosnu…
Bas uspjrsna karijera takve hrvatske zvjezde. Ipak mislim da je donjega najvise i roditelja koji su ga ufurali da je novi mesi.samo rad red i disciplina,ocito momak je razmazen i jos uz to pogresan odabir rep. I klubova. Sve u svemu dobar primjer kad se trpas tamo gdje ne pripadas. Ma on nema mjesta ni u Sarajevu, eto ceka ga mjesto u h.dragovoljacu.
Smrdo mali propali
Na kraju ce zavrsiti karijeru u nizerazrednom FK Sarajevo kao i mnogi sto su
Alene sine vatreni sta kazu, ima li mjesta za tebe u hrvatskoj reprezentaciji
Zagrizao više nego što može progutati uz pomoć ćaće i sad kralj propadanja postao
Dohvatio dno dna ,a stari zaslužan za to
Meonel Lessi
On je vec uspio tj uzeo lovu.Sad se sprda sa svima
Eldense je novi Villareal
Najjače kad je dosao u HSV nakon Gijona i ponašao se kao zvijezda nije htio da trenira glumio frajera ovi ga natjerali ko kera😂 a mislim da se nije kupao pošto se uvijek dranjao kad je bio na terenu ko da ima šugu😂
Kanta igrac