Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijali ste nam se komsije...
A jebi ga kad je za smijanja. :D
Udruzenim snagama :D.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko će kome ako neće svoj svome ...
necemo im zamjeriti, umorili se od evropskih utakmica hahha
A SAD KOU(adiooooo) a sad adioooo i ko zna gdje i ko zna kad
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad se možemo skupa smijat :D
A nama se smijete komšije? :DDD
bijela majica- BORDO SORC !
Stvarno ste presmiješni kitarčići. Godinama me nasmijavate do suza.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Šta ako neko umre u nk širokom brijegu ili hšk zrinjskom. E, hebi ga onda ibrakoviću.
Sarajevo je jedini klub na svijetu koji u pidzamama nastupa, sto li je ono, na sta im lice dresovi, bas su televizicni, izrazito su smijesni, karikature.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Šta vam je kompleksaši? Naslov je;sampion je položio ... itd. Kakav Željo ale ale blesani manijački
ovako jei siroki uvijek pozajmljivo i vraco travniku 3 boda kad je prvak bio.smijesna liga ove godine ispada najvise ekipa iz RS .prvak ce biti Borac zato su i pristali na smanjenje lige zivi bili pa vidjeli.
Ko ce kome ko svoj svome hehe
zrinja osvaja.
http://fkzeljeznicar.ba/napunimo-kosevo-sutra-pocinje-prodaja-ulaznica-za-standard/15900/
ma pustili im ljudi..zbog onog sto je umro..ona legenda njihova...a svakako da vecinu ovih placenika treba rastjerat..i pustit juniore da igraju .vise ce se boriti..samim tim i bolji rezultati
IBRAKOVICU JEBBEM LI TI PO KO ZNA KOJI PUT NAJMILIJE !!
Demostriranje sile u travniku tako su rekli juce
Sezonu odigrati bez poraza.
Divovi umrli od smjeha