Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam nerealan i nije me ponijela euforija...ali želim ne samo da prođemo grupu u Brazilu, želim barem da smo u top 10 reprezentacija svijeta. Mislim da to uz talent i ogromno htijenje i hrabrost je vrlo izgledno postici.
Bruno legendo.... De nam izstancaj neke talente za repku....
NjV: nakon autogola katoličke Slovačke kojim je "veliko finale" za papističku koloniju "BiH" gurnuto za tzv. "Crni Utorak" (15.10.2013, "okultnog" zbira 13), te nakon što je PRIJE utakmice u Dnevniku BH1 u očito namještenom "intervjuu s uzbuđenim navijačem" taj glumac "predskazao" go - tačno u 67-om minutu (zbira 13), uistinu se tako i - desilo, tj. katolička Litvanija očito pušta (jedini) go "repki" kolonije baš "slučajno" u - 67-om minutu! Tako u svom umobolnom stilu (ritualno u znaku 7/9/11/13) pape "dokazuju" drugim dinastijama da je po dinastičkom pravu sve "OK u ovoj koloniji" - u vrijeme tzv. popisa (inventure "stočnih" grla za izmišljanje "Bošnjaka"=Turaka, dok je ILEGALNO DEKLARISATI SE KAO PRIPADNIK SVOJE NACIJE - BOSANAC) jer ne može narod koji je nesretan ostvariti takve uspjehe... Ali, preplaćeni igrači iz vana ni ne odražavaju stanje (ne)svijesti naroda - koji je GLADAN, S PREKO 60% NEZAPOSLENIH i to je rezultat "dobra" 6 KATOLIČKIH guvernera: http://tiny.cc/1ekw4w
Dominacija koga i cega? Prvi put se kvalifikovali na neko medjunarodno takmicenje i vec dominiraju. Uspjeh je sto su se plasirali i to je sve.
pa dominacija u zadnje vrijeme, ova reprezentacija je fantasticna
Htio sam ti napisati da si debil,al pogledam ti ostale komentare i svatim, da se mentalno poremecen, pa ne bi da vrijedjam "debile" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Admira treba vratiti u reprezentaciju, kao i Saida i Zeca. pape vrati ih prije nego pocnu igrati za nekoga drugoga
o cemu to ti...
Odlicno receno legendo - ovo nije nas maksimum!