Bekim Dino Pašalić za Sarajevo-x
0
"Ako ostane Houllier, Spahić prelazi u Aston Villu"
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spaha novi Dzeko? Al\' neka... neka citaju dusmani. E sada navalite s pljuvanjem... Ja bih samo ovoliko: SPAHA KRALJU!
\"Here comes Rooney...will he score? NO! What a great sliding tackle by Spahic...\"
@Tuga Spahić ej najbolje ocijenjeni defanzivac u prošloj sezoni.
kakav spaha !! on je dobar za trahane rastirati
Izvini Spaha, vec imamo klub za koji navijamo od rodjenja.
http://www.betnovac.bloger.hr
Spaha skoro sigurno ide iz Montpeljea, jer je fasovo kaznu od 5 utakmica za shamaranje. To je skoro 1/3 polusezone, tako da je za Montpelje bolje da ga unovce sada. Spaha moze igrati bilo gdje, osim u Barceloni. Sretno kapitenu.
zovem te Aston Villo Real Madrid,Čelzi,Milvol.....ma Spaha lave
Spaha je GIGANT. Ljudina, igracina.. Ima m.u.d.a kad najvise treba, a vazda treba.. :D Ne kazem nista, dabogda otis\'o.. Al evo haj da brojimo klubove u koje ce ga SA-X prodat... Arsenal, Aston Villa... Cekamo...
Edine, ima L\'equipe i na internetu. Čemu laži da je Spahić najbolje ocijenjeni defanzivac. Biševac je na petom mjestu sa prosječnom ocjenom 5,65. Spahićeva prosječna je 5,4 što je dovoljno za Bog zna koje mjesto. Najbolji defanzivac ima prosjek 6.
@Demo Krasti...hahahahahahahahahahaha...Aston Villa je iz Londona...dobar!, dobar!...
@Demo Krasti... Aston Villa ti je iz Birminghama. Za vikend je gradski derbi:) Ne provaljuj se živ bio.
Bilo bi lijepo vidjeti spahica u engleskoj, nadam se da ce preci u neki engleski klub, s obzirom na njegove godine moglo bi se raditi o nekom kracem ugovoru od jednu-dvije sezone, nesto kao Larsson u manchesteru
Može li neko objasniti ovom ultra-giga-mega manageru/agentu/zastupniku, tzv.\"čovjeku od povjerenja\" da je Aston Villa takođe londonski klub, pa tako kad kaže da ga niko nije kontaktirao iz londonskog kluba je upravo demantirao ovaj čitav natpis i potvrdio da Spahića NE traži pola tabele Premiershipa!!! Grazie.
Pa sto ga niste pitali koja je to realna cijena za Spahica.
tamam se rijesili dzeke sad doso spahic :D
@realno,ti lupetas.Spahic je u reprezentativnom dresu zaustavljao igrace svjetskog kalibra.Kada smo igrali protiv Francuza (ne u kvalifikacijama,nego prije nekoliko godina) sjecam se dobro kako je Henrya strpo u djep,nije mogao Henry da se pomakne.Zaustavljao je i Spance,i Villu i Torresa,i jos mnogo igraca svjetskog kalibra. SPAHA KRALJU,samo naprijed.