Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sto ne dade tri gola, majmune ?
šumari, nije ovo za vas, ukucajte vojkovići-x.com, to je vaš domet, selendre.
daj Bože Ćiro..........to je sjajno \"Dlanovi neka se ne štede, navijačka pjesma neka krene iz BiH\"...
Žao mi je da je narod ove zemlje tako udaljen od samog sebe. Želim nam sreću svima :-)
a, ako nam daju 3 mi ce mo njima 9.
Trebao je Ćiro upozoriti igrače da se trebaju čuvati drugog tj.parnog kartona jer se prenose u prvo kolo svjetskog prvenstva.Ma ozbiljno vam kažem.
@ grude HVALA :) nadam se najboljem mogucem rezultatu veceras a vasa podrska nam mnogo znaci =) Hajmo, Bosno, Bosno, Bosno, hajmo, Hercegovino.
Jaaa Ko zna ko te je napravio u Žepcu. Možda neki Šokac.
Ajmo Bosno RVACKA se sa vama... gazi cigane a potom i cetn.n.ike Jasenovac i Gradiška Stara, to je kuća Maksovih mesara Kroz Imotski kamioni žure, voze crnce Francetića Jure U Čapljini, klaonica bila, puno Srba Neretva nosila (ajmo ruke) Oj Neretvo teci iza stranu, nosi Srbe plavome Jadranu Ko je moga zamisliti lani, da će Božić slavit partizani Tko je reka, jeba li ga ćaća, da se Crna Legija ne vraća (ima dvi nove, kaže) Gospe sinjska ako si u stanju, uzmi Stipu a vrati nam Franju Oj Račane jeba ti pas mater, i onome tko je glasa za te Sjajna zvijezdo iznad Trebevića, pozdravi nam Antu Pavelića\"
@jaaa Ajde bre navijaj za Kanadu i zacepi.
Mi se nismo plasirali pa neka idu Bosanci. Samo naprijed i navijam za vas.
Mi smo nebo što se plavi, mi smo sunce što se sjaji, plavo-žuti, žuto-plavi, nek se pjeva, nek se slavi. Sve od Une, pa do Drine, ova pjesma nek se vine, preko polja, preko gora. sve do Save, sve do mora. Hajmo, Bosno, Bosno, Bosno, hajmo, Hercegovino. Hajmo, Bosno, Bosno, Bosno, hajmo, Hercegovino. Nikad sama nisi ti, uvijek s tobom tu smo mi, tvoje kćeri i sinovi. JOS JEDNOM HVALA SVIM LJUDIMA KOJI NAS PODRZAVAJU I NAVIJAJU ZA NASE ZMAJEVE! POSEBNO SVIM HRVATIMA VELIKO HVALA NAJJACI STE I STO JE NAJBITNIJE POKAZALI STE DA STE LJUDI ! naprijed Bosno, naprijed ZMAJEVIIIII
A ja sam musliman iz Žepća i želim svim srcem da PORTUGAL POBJEDI!!!
Miladin (Mujadin),...... Kremen,.... smrdis brate na loj kilometrima. ajde Portugal, zabij im par komada i da zavrsimo ovu pricu. vec su mi ovi poturceni postali nesnosljivi sa svojim \"patriotizmom\".... srce im u Istambulu a ovdje se nesto gule.
Ja sam Hrvat iz Viteza i zelim iz sveg srca da BiH pobijedi, to je i moja zemlja.. Sretno..