Zvjezdan Misimović ljut
0
"Ako me ne budu željeli, odlazim!"
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja neznam koji su to njegovi a koji tvoji, ali Zvjezdan je MOJ, a ti nisi ni sam svoj u glavi. Potpis: Ibrahim
Zna se gdje ce - Schalke 04, Felix to nece propustiti.
opet ni naslov nije bas ok ako cemo cjepidlaciti - cinjenica je da su ga zeljeli (zato su ga valjda i doveli), ali ga mozda vise ne zele :)
Zvjezdan-Miske nije u formi kakvu je imao prije dolaska u Tursku,Ali nemam sumnje da će se vratiti u staru formu.Po meni je on za italijansku ligu i mislim da bi mu najbolje bilo onamo igrati.Jer može se igrač ovakvog stava u Italiji snaći.
KO NE IGRA ZA RAJU (reprezentaciju), A JOS I ZANEMARI TAKTIKU - ZAVRSICE KARIJERU U NIZERAZREDNOM VRATNIKU.
Ova rasprava, koliko vidim, otišla je u drugom pravcu. A nimalo ne griješite koji kažete da portal \'\'valja gluposti\'\'. Zaista bi im trebao bar jedan lektor. Toliko je nezaposlenih ljudi u zemlji, a jedan, nazovimo ozbiljan i posjećen portal, definitivno se ne treba tako brukati.
dabogda nezaigro nikad nigdje pa se zaposlio u rudniku stranjani MISKE izdajico Bosne i Hercegovine mozda ti se vraca za Portugal sto si prodo tamo i u Zenici tekmu pa ti Čiro malo zbrusio mozda si Dodika posluso k.r.e.t.e.n.u jedan
Hagi ima neprikosnoven status u Galati, i ima odriješene ruke da radi šta hoće. Dolaskom Misketa kod Rykarda nije dobio pravu priliku jer je trebao period adaptacije pa je igrao samo poluvrijeme, a dolaskom Hagia nastavljen je taj trend. Svi dobro znamo da Miske nije cvjećka, ali isto tako da bi pokazao svoj stvarni učinak - ipak mu treba pružiti priliku od 90min jedno 3-4 utakmice u kontinuitetu... Otkako je došao, ponašaju se prema njemu kao da je rezervni igrač... Realno, ja bih i volio da mu daju nogu i da fino produži u Schalke gdje će doći pod Magathovo i tek onda će biti to opet onaj stari Miske, pogotovo ako Schalke prezimi u Evropi, eto njega na proljeće i u Ligi šampiona!
HAGI NA OVAJ NACIN ZELI POMOCI SVOJOJ RUMUNIJI .
\"Ako me ne budu željeli, odlazim!\" tako je zlatane....mislim da bi ti i aristotel pozavidio na toj logici.....
najgore u tome jeste sto ga sjebao jedan siptar zvani LORIK CANA koji je igrao za suterland u englesku, j...ga.
Ovo on ba namjerno radi kako bi otisao u Schalke... Wolfsburg ga nije htio prodati njima, tako da je Miske otisao u Gala, i sad ovo cini da ga prodaju nekom .. e sto ti je bosanac xD hahaha
Nesto mi na ovoj slici izgleda kao Edward Cullen - Twilight, malo je bljedunjav :D
Čuo sam, u stvari, čitao sam na hrvatskom Indexu da će Galatasaray Misimovića zamijeniti Senijadom Ibričićem iz Hajduka. Oni su i prije nego su doveli Misketa nudili 6 mil. eura za Ibru ali Hajduk nije pristao zbog Europske Lige. Sada je situacija nešto izglednija. Tko zna možda i Zvjezdan završi u Splitu.
@kvrc samo jedna konstatacija, sam sklop recenice je predug sa \"hiljadu\" zareza. Tim redosljedom sama recenica gubi smisao. Recenica se mogla \"komotno\" prepoloviti.
@GET BE REAL Eto šta se dešava usljed nepoznavanja jezika (u ovom slučaju - apozicija), i traženje dlake u jajetu. Ispred toga što si ti citirao stoji \"komentirao je Misimović\", zatim apozicija koju si kopirao, pa nastavak \"za tursku radio-stanicu\".
KRALJ.