Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj uzdravlje ,Živio ,živjeli , ehehe..
aj bolesnika jedan go dao i odmah biser zvijezda pm
Mali dao u LP gol i sad gol Čeliku... Vozdra papak
hahahhahhahha ChrisRone
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zeljo masina za talente gdje je 80% reprezentacije BIH upravo Zeljina skola, a da ne govorim o juniorskoj, kadetskoj i dr. reprezentacijama, samo da u tom segmentu imaju filozofiju poput Dinama zaradjivali bi milione i milione eura na transferima mladih igraca, nazalost liga nam je takva kakve je , medjutim nebi trebalo pustati igraci za par stotina hiljade eura, nista ispod milion eura.
ŽELJO I NJEGOVA ŠKOLA FUDBALA. NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !
Pape Pita morel se upisat u Zeljinu trenersku skolu, a Tincica bi ubacio u juniore! Al ako nema plaho zadace da se pishe!