Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Al sponzorske valjaju levate
ovo mu je supruga
ova je bar uradila 2-3 operacije ne ko ona dzumhurova 99
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovaj ko i Džumy posto
ovo mu je supruga, ne mozes porediti njih dvojicu
i barbara je supruga zaljubljena u dronove
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dobri guzovi....volio bih se ugnjezditi na njima :)
Kljix objavio tekst samo radi prdare
Joj ovih danasnjih zena, usne joj ko unutrasnja guma od bicikla......
Hahahaha po komentarima vidis koliko je ovo malouman i zatucan narod koji u 2022 godini gleda kako se ko zove i po kojim obicajima se vjencao. Malo vas kradu, a jos manje je8u ona tri medjeda na vlasti koliko ste zasluzili st0ko gIupa
Odma mi je lakse kad sam procitao da su se serijatski vjencali
Ali « Cecilija » Masic hahahah.. ovim sportistima Bog da noge za fudbal, ruke za tenis.. ali zasto nijednom ne da pored toga barem 20 grama mozga.. ova od serijatskog nema ni S… sve fine bule pokrivene a sotare samo sto ne puknu izbace ih…kapa dole Zlatanu Ibrahimovicu, upoznao zenu Helenu bila starija i bogatija od njega uspjesna bankarka, cijelo mu bogatstvo vodi i upeterosstrucila ga.. ova curka nezna tablicu mnozenja..
Marijana Cecilija Mašić Ahmedhodžić
Bravo sine,samo karaj vl@hinjice.
Dobra prdara, nema šta!
Mašala.
Dosadni ste , totalno su ne bitni
igrao bih ko Messi da me ovo čeka kuci
Oj prdare
Kolko ljubomornih ljudi ovo je nerealno
Mashala..masahal...