Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igracina!
Bježi Yaya iz c-iganije u kojoj igraju pajaci i klauni. Vidio si Yaya kako se vrhunski igrači ponižavaju (Džeko) dok budaletine i re-tardi iigraju (Balo, Tevez). Vidiš Yaya, iako si klasa, za tebe nema mjesta u ovom klubu jer ako dođe koji veznjak - budaletina sjediš na klupi i ulaziš nakon 0:3 da popravljaš trenerova i klaunovska sr-anja. Idi za bratom Džekom u Italiju ili Njemačku.
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
pa jel se onda kaze prijesao glupko
mancini, polizes Toureu ime
A tek koji si ti ljakse,nategnem ti najmilije
mamu sam ti natego dok si ti pred vratima blejo
Pređe - ekavica Prijeđe - ijekavica Glupane srpsko-hrvatski.
Vrati se u Barsu brate, tamo ti je mjesto.
Amar Osim ljakse
Jaja Ture(svoja) svi Bosanci Manchiniju za odnos prema Dijamantu...
\"Međutim, tada je Yaya bio Barcelonin i nije bilo šanse da prijeđe u Inter\" prijeđe? prijeđe??? prijeđe????????!!!
ciganska posla menadzera ovo je klasicno dizanje cijene, tacnije plate igracu, iako je najplaceniji u klubu...ovo je onaj signal tipa...eto imam jos 2 sezone, haj mi produzi ugovor i povecaj platu :)
PRIJEĐE U INTER