Žurba u reprezentaciji
0
Advocaat preuzima Belgiju već 1. oktobra
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da se zna ko je D, Advokat . i po mom tu ga turci puse jer ne vjerujem da ce on startati porazom na klupi Belgije..
odlično
Djeco moja ovaj odvjetnik nema pojma,a i repka crvenih vragova je skup antitalenata.Turci će ih zgazit, to vam kaže vaš Ćiro.A moji zmajevi će zgaziti estonce,kaže vam to vaš Ćiro
ufff daj boze da ih poslaze pa da barem nerijeseno igraju sa turcima. ko sto gledam, nasi ce tesko dobiti Estonce u gostima. patnja ce bit goleeeemmmmaaaa!!!
sinko dragi došo si nam ko kec na desetku, sad se moraš pokazat protiv turaka, podići slavu i osvjetliti obraz belgije
Ruke ti se pozlatile dabogda
neka mu je sretno protiv turske. Sta ce reis reci na sve ovo? :d