Definitivan kraj braka
36

Adriano proslavio 41. rođendan u društvu zanosne Raquel, supruga mu poručila: Želim razvod!

E. B.
Legendarni brazilski nogometaš Adriano je, osim po majstorijama na terenu, bio poznat i kao osoba koja je dosta pažnje privlačila i van terena, prvenstveno zbog opijanja i burnog ljubavnog života.

Adriano je u novembru prošle godine oženio 25-godišnju Micaelu Mesquitu i činilo se da se skrasio, no nakon prve svađe 24. dana braka je pobjegao iz kuće i nije joj se danima javljao.

On je kasnije uhvaćen kako roštilja, pije i zabavlja se s prijateljima u Vili Cruzeiro, mjestu gdje je odrastao.

Kada se konačno vratio, ponovo su se posvađali i razišli se. Brazilski mediji su pisali i da su se zvanično razveli, no to se nije ispostavilo tačnim.

Micaela je, kako navode brazilski mediji, odlučila oprostiti svom zakonskom suprugu Adrianu, no on je jučer razočarao na neviđen način.

Micaela Mesquita
Micaela Mesquita

Adriano je jučer proslavio 41. rođendan na jahti pijući šampanjac od 3.000 eura, ali ne u Micaelinom društvu. Naime, on je na društvenim mrežama objavio fotografiju na kojoj je u zagrljaju sa zanosnom crvenokosom djevojkom Raquel Bastos.

"Oh, kako lijepo! Želim ti svu sreću svijeta. Adriano, pošalji mi papire za razvod. Čak iako smo razdvojeni, nikada ne zaboravljam današnji datum. Sretan rođendan, idiote", napisala je Micaela na Instagramu.

Adriano i Raquel Bastos
Adriano i Raquel Bastos

U međuvremenu, Adriano i Raquel tvrde da između njih nema ništa više od prijateljstva. Adriano je na fotografiji napisao da mu je ona prijateljica, a i Raquel je objavila da nisu u vezi.

"Želio je izlaziti sa mnom, ali nema ništa između nas. Nikada se nismo ni poljubili, ništa. Prijatelji smo", rekla je Raquel za brazilske medije.

Ko zna, možda čeka da se Adriano i zvanično razvede od Micaele.