Nema nikakve dileme
20

Liverpool donio konačnu odluku o sudbini Mohameda Salaha

E. B.
Mohamed Salah (Foto: EPA-EFE)
Mohamed Salah (Foto: EPA-EFE)
Navijači Liverpoola su u strahu da će njihova najveća zvijezda Mohamed Salah zbog svađe koju je imao s Jürgenom Klopp na susretu protiv West Hama napustiti klub na kraju sezone.

Egipćanin se žestoko posvađao s menadžerom Liverpoola prilikom ulaska u igru tokom utakmice s West Hamom

Klopp je Egipćanina uveo u igru tek u 79. minuti susreta umjesto Luisa Diaza što se Salahu očigledno nije dopalo pa su se on i njemački trener posvađali.

Nakon utakmice Salah je poručio novinarima da će "biti vatre ukoliko progovori", te su svi navijači Liverpoola pomislili da je njegova avantura na Anfieldu završena.

Salahov ugovor s Redsima ističe na kraju sljedeće sezone, a on će ostati član Liverpoola do njegovog kraja.

Jučer je Salah bio model za novi dres Liverpoola za sljedeću sezonu, što je bio dovoljan pokazatelj da će on igrati i sljedeće sezone u crvenom dresu, a danas je Klopp na konferenciji za medije potvrdio da je njihov sukob stvar prošlosti.

"Da se ne znamo toliko dugo, ne znam kako bismo riješili ovaj problem. Ali, pošto se mnogo poštujemo, problema više nema. Idemo dalje", poručio je Klopp na današnjoj konferenciji za medije.

Engleski mediji očekuju Salaha u prvoj postavi Liverpoola već u nedjelju kada na Anfield stiže Tottenham u 36. kolu engleske Premier lige.